Over F-Secure

Het bekroonde merk F-Secure met een groot scala aan beveiligingsoplossingen

Het merk F-Secure is gebaseerd en Finland maar heeft meer dan 20 vestigingen en een aanwezigheid in meer dan 100 landen. Ze waren het eerste beveiligingsmerk om een heuristische scanner te ontwikkelen en een anti-rootkit technologie voor hun antivirus producten. De beveiligingsoplossingen van F-Secure komen keer op keer als beste bescherming uit de AV-Test. Naast de vele onderscheidingen die F-Secure heeft mogen ontvangen voor hun uitgebreide collectie aan beveiligingsproducten, voorzien ze ook miljoenen loyale klanten van security. Ze bieden oplossingen voor al uw beveiligingsbehoeften, of u nu de beste endpoint bescherming, incidentrespons of strategieën voor cyberbeveiliging nodig heeft. Maar welke beveiliging is geschikt voor u en uw bedrijf?

F-Secure Products Av Test

Endpoint Bescherming; De Protection Service for Business en de Business Suite

In moderne bedrijfsomgevingen is het niet meer voldoende om enkel de netwerkrand te beschermen. De endpoint is de nieuwe zwakke schakel en vereist meer beveiliging dan alleen anti-malwarebescherming. 

De endpoint-beveiliging van F-Secure maakt gebruik van heuristieke analyse, geavanceerde technologie en geavanceerde machine learning-algoritmes om alle apparaten van eindgebruikers te beveiligen. F-Secure Protection Service for Business is een in de cloud gehoste, flexibele en uitgebreide endpoint-bescherming voor al uw apparaten. Het is de meest geavanceerde softwareoplossing op de markt om uw endpoints te beveiligen zonder noemenswaardige beheer- of onderhoudsinspanning te vereisen. De Protection Service for Business beschermt al uw apparaten en endpoints tegen alle potentiële bedreigingen van datalekken tot ransomware. De oplossing is geschikt voor Mac- en Windows-computers, smartphones met iOS en Android en verscheidene serverplatforms.

Indien u liever uw endpoints wilt beschermen met lokale beveiliging i.p.v. in de cloud gehoste beveiliging, is de F-Secure Business Suite de beste keuze voor u. Deze oplossing biedt schaalbare zakelijke bescherming op locatie en maakt het eenvoudiger om te voldoen aan de hedendaagse hoge beveiligingseisen voor moderne bedrijven. De Business Suite combineert de beste verzamelde expertise, geavanceerde technologieën en moderne beheermogelijkheden om u van allesomvattende controle te voorzien. U profiteert hierdoor van integrale zakelijke beveiliging op locatie, van de bestands- en emailservers tot de endpoints. 


Bescherming tegen geavanceerde risico's; de Rapid Detection & Response

De cybercriminaliteit ontwikkelt zich razendsnel waardoor bedrijven het zich niet kunnen veroorloven om achter te blijven met cyberbeveiliging. Om de steeds groeiende beveiligingsrisico's tegen te gaan heeft F-Secure een geavanceerde technologie ontwikkeld die de kracht van machine learning combineert met menselijke expertise. Deze technologie vindt u terug in de F-Secure Rapid Detection & Response oplossing. Hiermee kunt u de status van uw IT-omgeving en beveiliging nauw in de gaten houden, vlug doelgerichte aanvallen detecteren en reageren op kwaadaardige activiteit. Het product geeft u de mogelijkheid snel te reageren en te profiteren van vakkundige begeleiding indien uw bedrijf wordt aangevallen.

Maar hoe werkt de F-Secure Rapid Detection & Response? Lichtgewicht sensoren houden het gedrag van uw endpoints nauw in de gaten en streamen informatie over gevonden bedreigingen direct naar de F-Secure Cloud. De Realtime gedragsanalyse en Broad Context Detection signaleren schadelijk gedrag en werkelijke aanvallen. U wordt een uitgebreide visualisatie van contextuele informatie en beschrijvingen van aanvallen voorgelegd om eenvoudig detecties te verifiëren. Uw IT-afdeling beheert de meldingen of u kunt kiezen om netelige kwesties naar F-Secure te sturen. Na detectie geeft de oplossing u stapsgeweis advies voor het verhelpen van de bedreiging.

hoe rdr werkt

De Radar; een allesomvattende beveiligingsoplossing

De F-Secure Radar is een kant-en-klare oplossing voor het detecteren en vernietigen van kwetsbaarheden. Het biedt u de mogelijkheid om bedreigingen binnen en buiten uw bedrijfsnetwerk te identificeren, beveiligingsrisico's te rapporteren en te voldoen aan huidige en toekomstige richtlijnen, zoals de GDPR en PCI DDS.

 • Security Center Dashboard;

   hiermee kunt u de actuele status van kwetsbaarheden en beveiligingsincidenten nauw in de gaten houden en standaard en aangepaste risico- en compiancerapporten genereren
 • Internet Asset Discovery;

  creëer een overzicht van alle potentiële risicokanalen met een evaluatie van internetbedreigingen
 • Discovery Scans;

  hiermee kunt u het aanvalsoppervlak van uw organisatie in kaart brengen met poort- en netwerkscans
 • Vulnerability Scans;

  scan internetapplicaties en systemen op beveiligingslekken
 • Vulnerability Management;

  bestrijd kwetsbaarheden vanuit een centrale locatie aan de hand van waarschuwingen en forensische data
 • PCI DSS Compliance;

  verzeker overeenstemming met de actuele en toekomstige richtlijnen om de kans op een datalek te minimaliseren

Klik hier om tussen de verschillende F-Secure producten te browsen