• ICT-dienstverlener
  • Innovatieve oplossingen
  • Managed Security Services

ICT-security

In het huidige digitale tijdperk is ICT-security niet langer een optie, maar een noodzaak. Bedreigingen en risico's evolueren voortdurend en het waarborgen van uw digitale assets is van essentieel belang. Met de gespecialiseerde producten in onze webshop rust u uw bedrijf uit met de beste ICT-security en weert u potentiële invloeden van buitenaf effectief af. Zorg dat u vooroploopt in de bescherming van uw waardevolle informatie.

Wil u meer informatie?

Neem contact op

Mogelijkheden en diversiteit binnen ICT-security

De diversiteit binnen ICT-security is groot, en om de best mogelijke bescherming te realiseren, bieden wij een breed scala aan topmerken en oplossingen. Sophos levert geavanceerde beveiligingsoplossingen die uw systemen tegen malware en ransomware beschermen. Trend Micro staat bekend om zijn capaciteiten om cloud-gebaseerde aanvallen effectief te detecteren en te voorkomen. En SonicWALL is de ideale partner voor het monitoren en beveiligen van uw netwerkverkeer. Verder versterken diverse manieren om uw beveiliging met geavanceerde encryptie en twee-factor authenticatie te bieden. Denk hierbij aan RSA Software tokens. Deze genereren eenmalige wachtwoorden die uw toegang beveiligen. Daarnaast zijn er Security Keys als hardware tokens voor het verstrekken van twee-factor authenticatie. Er zijn dus talloze opties om uw ICT-security te verscherpen. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een geschikt product.

Zorg voor zekerheid, bestel de beste beveiliging nu!

Voor specifieke sectoren bieden wij producten die perfect aansluiten bij de unieke vereisten van deze branches. De UZI-pas is zo'n toepassing die de identiteit van zorgverleners garandeert, iets dat van cruciaal belang is in de digitale zorgcommunicatie. Met deze focus op branche-specifieke ICT-securityoplossingen, zorgt u voor een waterdichte beveiligingsstrategie. Wacht niet tot het te laat is; neem nu actie voor optimale ICT-security. Ontdek onze uitgebreide productrange en bestel direct de beste beveiliging voor uw organisatie bij uw leverancier in ICT-oplossingen.