Migratie van Symantec naar Sophos aanbieding

Op dit moment hebben wij een actie lopen waarbij huidige Symantec klanten voordelig kunnen overstappen naar Sophos. Deze bedrijven krijgen een scherpe aanbieding voor de krachtige beveiligingsoplossing van Sophos; Intercept X Advanced en de verschillende versies hiervan. 

Intercept X Advanced

Sophos Intercept X Advanced combineert de functies van Intercept X met Central Endpoint tot één unieke oplossing. Intercept X biedt 100% Next-Gen endpoint security tegen bekende en onbekende bedreigingen. Het product bevat CryptoGuard, een geavanceerde anti-ransomware engine die ontwikkeld is om alle bekende en onbekende encryption-based ransomware aanvallen tegen te houden, alsook het terugdraaien van mogelijke aanpassingen aangebracht door een vorm van ransomware. 

Verder voorziet Intercept X uw organisatie van Root Cause analyse waardoor u overzicht en inzicht krijgt over de malafide activiteit, zoals over wat het heeft uitgevoerd, welke endpoints het geraakt heeft, wanneer, waar, waarom en hoe. Ook maakt het duidelijk welke stappen er gezet moeten worden. 

Sophos Clean is de geavanceerde detectie- en opschoningsoplossing die ervoor zorgt dat alle sporen van infectie en achterbleven malware bits verwijderd worden waardoor het risico op nieuwe aanvallen die gebruik maken van deze sporen geëlimineerd worden. 

Dit product komt ook in een variant voor servers; Intercept X Advanced for Server. Deze oplossing beschermt uw cloud en lokale of hybride serveromgeving tegen de nieuwste malwarebedreigingen. Ook biedt het u ongeëvenaard inzicht over het domein van uw bedrijf en staat het u toe om exact te bepalen wat er op uw servers uitgevoerd kan worden. 


Intercept X Advanced met EDR

Deze versie van Intercept X integreert intelligentie endpoint-detectie en respons (EDR) met toonaangevende malware detectie, misbruikbescherming van topklasse en nog meer ongeëvenaarde endpoint-beschermingsvoordelen. Dit product repliceert de taken die normaliter uitgevoerd worden door gekwalificeerde analisten, waardoor u expertise aan uw bedrijf kunt toevoegen zonder extra personeel aan te nemen. Dit product is ook verkrijgbaar als variant voor servers; Intercept X Advanced for Server with EDR.


Offerte aanvragen?

Als u interesse heeft in overstappen van Symantec naar Sophos kunt u contact met ons opnemen, u ontvangt dan binnen een dag een offerte. Wij willen u graag een persoonlijk aanbod geven.

offerte aanvraag migratie van symantec naar sophos