Zakelijke klanten: Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden?

Zakelijke klanten hebben volgens wettelijke bepalingen, in tegenstelling tot consumenten, niet vanzelfsprekend recht op retournering. Wilt u één of meerdere online aangekochte artikelen retour zenden aan Virtual Security? Neem dan eerst contact met ons op via 035-2031644 of via sales@virtualsecurity.nl.
Alleen wanneer de retourzending is goedgekeurd kunt u verder gaan met uw retourzending. Verstuur vervolgens uw artikel(en) voorzien van een volledig ingevuld RMA formulier welke kan worden aangevraagd via sales@virtualsecurity.nl 

Stuur de artikelen in de originele verpakking op. Ga voorzichtig om met het product en wanneer er schade ontstaat, of onderdelen van het product ontbreken, dan houden we u mogelijk aansprakelijk voor de waardevermindering die daardoor is ontstaan. Wij adviseren u om uw retourzending verzekerd te versturen.
De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

 

Alleen voor particulieren: Recht op herroeping 

U heeft na ontvangst van de bestelde artikelen 14 dagen om uw bestelling te herroepen. Na herroeping moet uw retourzending binnen 14 dagen door Virtual Security ontvangen zijn. Wilt u uw bestelling herroepen, neemt u dan contact met ons op via 035-2031644 of via sales@virtualsecurity.nl. Gebruik voor het terugsturen van uw bestelling ons RMA formulier welke kan worden aangevraagd via sales@virtualsecurity.nl . Wij vragen u de artikelen in de originele verpakking op te sturen. Ga voorzichtig om met het product en wanneer er schade ontstaat, of onderdelen van het product ontbreken, dan houden we u mogelijk aansprakelijk voor de waardevermindering die daardoor is ontstaan.
Wij adviseren u om uw retourzending verzekerd te versturen.

Na herroeping vergoeden wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen. U ontvangt het bedrag op de rekening waarmee de bestelling is betaald. Wanneer nodig, vragen wij eerst de betaalgegevens bij u op.

De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

 

Hoe verwerken wij uw retourzending en de terugbetaling.

Heeft u één of meerdere producten teruggestuurd naar Virtual Security? We storten het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na herroeping terug op uw rekening. Dit doen we zodra we uw retourzending en het RMA formulier hebben ontvangen. We sturen u per e-mail een bevestiging.