10GbE Fiber Transceiver Long Range (10 Base-LR) | Refurbished

Sophos SG/XG tested 1/10G Transceivers ITFZTCHLR. Deze refurbished transceiver bevat mogelijk lichte gebruikssporen maar functioneert volledig naar behoren.

€ 150,95
Beschikbaarheid: 8
SKU
ITFZTCHLR-refurbished
Vraag offerte aan

Dual Rate 10GBase-LR 10GbE Fiber Transceiver (GBIC), voor UTM/SG/XG SFP+ ports. Verbind uw firewall met een server of switch d.m.v. een transceiver.

Een 10GbE Fiber Transceiver Long Range naar een module die is ontworpen om ethernet-verbindingen te bieden met een gegevensoverdrachtsnelheid van 10 gigabit per seconde (10 Gbps) via glasvezelkabels over lange afstanden. Dit type transceiver wordt meestal gebruikt in datacenters, telecommunicatienetwerken en andere omgevingen waar hoge bandbreedte en langeafstandsverbindingen vereist zijn.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de 10GbE Fiber Transceiver Long Range-module compatibel is met uw netwerkapparatuur en om de specificaties van de module zorgvuldig te bekijken voordat u deze aanschaft. Deze Tranciever is geschikt voor Sophos SG/XG series. Bijvoorbeeld direct in de E6 en E7 poorten van de Sophos SG/XG 230 in de Maar mogelijk ook met andere hardware.

https://support.sophos.com/support/s/article/KB-000037169?language=en_US

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10GbE Fiber Transceiver Long Range (10 Base-LR) | Refurbished