Sophos RED 60

Sophos RED 60

4 port 10 GbE SFP+ Flexi Port module (voor SG/XG 2xx/3xx/4xx) Refurbished

4 port 10 GbE SFP+ Flexi Port module (voor SG/XG 2xx/3xx/4xx) Refurbished

Sophos Accessoires

Ontdek de voordelen van 3G/4G modules en FlexiPort modules voor Sophos XGS modellen. Leer hoe deze modulaire oplossingen de flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van uw netwerk verbeteren.
€ 0,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Sophos Accessoires
Vraag offerte aan

3G/4G Modules

3G/4G modules bieden een essentiële oplossing voor organisaties die betrouwbare back-up connectiviteit nodig hebben. Deze modules kunnen een netwerkverbinding behouden, zelfs als de primaire breedbandverbinding uitvalt. Dit zorgt voor een ononderbroken bedrijfsvoering, wat cruciaal is in sectoren zoals retail, gezondheidszorg en financiële diensten.

De belangrijkste voordelen van 3G/4G modules voor Sophos XGS modellen zijn:

  • Redundantie: Zorgt voor een failover optie bij storingen van de vaste lijn.
  • Flexibiliteit: Eenvoudige installatie en configuratie, waardoor organisaties snel kunnen reageren op netwerkuitdagingen.
  • Mobiliteit: Geschikt voor tijdelijke locaties of mobiele operaties waar traditionele breedband niet beschikbaar is.

Enkele populaire 3G/4G modules voor Sophos XGS modellen zijn de Sophos 3G/4G Expansion Module en de Sophos 4G/LTE Modem.

FlexiPort Modules

FlexiPort modules zijn ontworpen om de poortconfiguraties van Sophos XGS firewalls aan te passen en uit te breiden. Dit maakt het mogelijk om de firewall te configureren volgens de specifieke netwerkvereisten van een organisatie. FlexiPort modules bieden veelzijdige connectiviteitsopties, waaronder copper, fiber en Power over Ethernet (PoE).

De voordelen van FlexiPort modules zijn onder andere:

  • Modulariteit: Modules kunnen eenvoudig worden toegevoegd of vervangen, afhankelijk van de behoeften.
  • Toekomstbestendigheid: Schaalbare oplossingen die meegroeien met de organisatie.
  • Verminderde downtime: Snelle vervanging van poorten zonder dat het hele systeem offline hoeft te gaan.

Populaire FlexiPort modules voor Sophos XGS modellen zijn onder andere de FlexiPort 8-port GbE Copper Module en de FlexiPort 2-port 10GbE SFP+ Module.

Installatie en Configuratie

De installatie van zowel 3G/4G modules als FlexiPort modules in Sophos XGS modellen is gebruiksvriendelijk. De apparaten zijn ontworpen om eenvoudig geïntegreerd te worden in bestaande netwerkinfrastructuren. De configuratie gebeurt via de Sophos Central beheerconsole, waar netwerkbeheerders instellingen kunnen aanpassen en netwerkprestaties kunnen monitoren.

Conclusie

Modules en transceivers voor Sophos XGS modellen bieden aanzienlijke voordelen op het gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Of u nu een robuuste back-up oplossing zoekt met 3G/4G modules of uw netwerkcapaciteit wilt uitbreiden met FlexiPort modules, Sophos biedt de tools die nodig zijn om aan uw specifieke netwerkbehoeften te voldoen. Door deze modules in uw netwerk te integreren, kunt u een betrouwbare en toekomstbestendige IT-infrastructuur realiseren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Accessoires