Sophos Central Email Advanced

Beheerd door Sophos Central, Sophos Email blokkeert phishing-aanvallen en biedt malware detection aan. Samen met Active Directory Synchronization, emergency inbox en end user self-service portal.

€ 2,29
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CAMZ0CTMA
Vraag offerte aan

Sophos Email

Inbegrepen functies

Cloud email security en geavanceerde threat protection. Blijf uit de buurt van spam, phishing aanvallen en malware met inbound en outbound email scanning, cloud sandboxing en geavanceerde URL-bescherming, en inbound SPF, DKIM en DMARC om zenders te authenticeren en spam en phishing aanvallen te blokkeren. Bescherm gevoelige gegevens met push-based email encryptie, inhoudscontrole en geavanceerde dataverliesbescherming.

Cloud e-mailbeveiliging aangedreven door kunstmatige intelligentie

Sophos email is een cloud-gebaseerde e-mailbeveiliging geleverd door Sophos Central's gebruiksvriendelijke beheer-console. Bescherm uw gevoelige informatie en werknemers tegen ongewenste en kwaadaardige e-mailbedreigingen vandaag en morgen, met de nieuwste kunstmatige intelligentie. 

Highlights van Sophos Email

  • Voorspellende e-mailbeveiliging in staat om bekende en onbekende bedreigingen te blokkeren
  • Stop ransomware, spam en phishing aanvallen
  • Bescherm gevoelige data met e-mailversleuteling en gegevensverlies-preventie
  • Ondersteun Office 365 en alle grote platforms
  • Automatic Active Directory Synchronisation
  • Zelfbedieningsportaal met eindgebruiker- en administratorbediening

Slimmere e-mailbeveiliging

De e-mailbedreigingen van vandaag bewegen zich vlug, ook lijken kwaadaardige bestanden steeds meer op onschuldige bestanden. Groeiende bedrijven hebben voorspellende e-mailbeveiliging nodig, die de bedreigingen van vandaag verslaat en morgen in de gaten houdt.

Zie de toekomst

De kunstmatige intelligentie ingebouwd in Sophos Email's Sandstorm sandboxing-technologie is een deep-learning neuraal netwerk die gebruik maakt van dezelfde technologie als Sophos' Intercept X. Het is in staat om verscheidene gevaren te detecteren zoals verdachte payloads die bedreigingen bevatten, malware en ongewenste applicaties, evenals geavanceerde bedreigingen geïntegreerd in documenten, waaronder ransomware. Sophos Sandstorm vernietigt deze bestanden in serieën van virtuele machines, waardoor er een echte eindgebruikeromgeving gesimuleerd wordt waar gedrag gehandhaafd kan worden, resulterend in de levering van veilige documenten, niet enkel PDF's. 

Stop ransomware

De meest geavanceerde anti-ransomwaretechnologie die verkrijgbaar is. Sophos Email Security gebruikt gedragsanayse om ongekende ransomware te stoppen evenals boot-record-aanvallen. 

Blokkeer verborgen aanvallen

Sophos beschermt medewerkers van kwaadaardige websitelinks, de geavanceerde URL-bescherming van Sophos is slimmer dan aanvallers die phishing URL's door traditionele gateways weten te smokkelen, ze stellen de upload van malware naar websites uit tot nadat de mail geleverd is. Sophos' Time-of-Click checkt de reputatie van websites voor de levering en op het moment dat je klikt, waardoor het verborgen, vertraagde aanvallen blokkeert. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Central Email Advanced