Central Intercept X Advanced FLEX

Central Intercept X Advanced: Uitgebreide endpoint-bescherming met diepgaande malware-detectie, exploit-preventie, anti-ransomware en meer. Ongeëvenaarde beveiliging voor uw systemen.

€ 4,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CIXZ1CSMA
Vraag offerte aan

Bescherm nu tegen gijzelsoftware

Zo'n 6000 mensen zijn in 2021 slachtoffer geworden van gijzelsoftware, blijkt uit cijfers van het CBS. Daarbij zijn tweederde van deze slachtoffers zzp'ers, aangezien zij minder goed beschermd kunnen zijn tegen gijzelsoftware.

Start daarom nu met het beschermen van gegevens van uw bedrijf en gebruik betrouwbare antivirus- en antimalwaresoftware.

Central Intercept X Advanced

Inbegrepen functies

Central Intercept X Advanced is een zeer uitgebreide endpoint-bescherming, ontworpen om een zo breed mogelijk scala aan bedreigingen te stoppen. Omvat alle functies Central Intercept X Essentials plus meerdere beleidsopties, controle mogelijkheden (Web, Peripheral, Application, DLP) en threat cases. Voor virtuele omgevingen is er een light agent voor Windows Desktop VM's die off-board scanning en bescherming mogelijk maakt.

Ongeëvenaarde Endpoint Bescherming

Sophos Intercept X stopt een zeer breed scala aan bedreigingen met een unieke combinatie van deep learning malware-detectie, exploit-preventie, anti-ransomware en meer. 

Sophos Intercept X hanteert een zeer uitgebreide defense-in-depth aanpak voor endpoint-bescherming, in plaats van simpelweg op één beveiligingstechniek te vertrouwen. Dit heet "the power of plus", een combinatie van leidende, fundamentele en moderne technieken. 

Onder deze moderne technieken valt deep learning malware-detectie, exploit-preventie en anti-ransomware specifieke functies. De fundamentele technieken omvatten malware-detectie gebaseerd op handtekeningen, gedragsanalyse, detectie van kwaadaardig verkeer, apparaatcontrole, applicatiecontrole, web-filtering, preventie van gegevensverlies en meer.

Highlighs

  • De #1 malware-detectie-engine, gedreven door deep-learning
  • Exploitpreventie stopt de technieken die aanvallers gebruiken om uw kwetsbare software te beheersen
  • Analyse van de onderliggende oorzaak laat u zien wat de malware heeft gedaan en waar het vandaan komt
  • Ransomware speficifieke preventie technologie
  • Intercept X vergroot uw bestaande antivirusimplementatie. Intercept X Advanced vervangt uw bestaande endpoint-beveiliging door het te combineren met fundamentele benaderingen.

Deep Learning Malware Detectie

De kunstmatige intelligentie ingebouwd in Intercept X is een deel-learning neuraal netwerk, een geavanceerde vorm van machine learning die beide bekende en onbekende malware detecteert zonder afhankelijk te zijn van handtekeningen. 

Gedreven door deep learning, heeft Intercept X de beste malware-detectie-engine van de markt, zoals omschreven door keuringsinstanties van derden. Dit stelt Intercept X in staat om malware te detecteren dat door andere endpointbeveiligings-tools over het hoofd gezien wordt.

Stop de Exploit, Stop de Aanval

Kwetsbaarheden vertonen zich op zorgwekkend tempo in software en moeten constant hertseld worden door leveranciers. Nieuwe exploittechnieken zijn echter veel zeldzamer en worden steeds opnieuw gebruikt door aanvallers bij elke ontdekte kwetsbaarheid. Exploit-preventie weert aanvallers door het blokkeren van exploitatieïnstrumenten en technieken gebruikt voor het distribueren van malware, stelen van gegevens en detectie omzeilen. Dit geeft Sophos de mogelijkheid om ontwijkende hackers en zero-day aanvallen te weren van uw netwerk.

Bewezen Ransomware-Bescherming

Intercept X gebruikt gedragsanalyse om nooit eerder geziene ransomware en boot record aanvallen te stoppen, waardoor het de meeste geavanceerde anti-ransomware technologie verkrijgbaar is. Zelfs als vertrouwde bestanden of processen misbruikt of gekaapt worden, zal CryptoGuard ze stoppen en herstellen zonder enige interactie van gebruikers of IT-personeel. CryptoGuard werkt stil op bestandssysteem niveau, waar het computers op afstand en lokale processors in de gaten houdt die een poging wagen om uw documenten en andere bestanden aan te passen.

sophos intercept x features compared
sophos intercept x features compared

Central Intercept X Advanced FLEX

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Central Intercept X Advanced FLEX