Central Intercept X Complete with XDR and MDR Essentials FLEX (maandelijks betalen)

Sophos Intercept X Complete met XDR en MDR Essentials stopt het breedste scala aan aanvallen door een unieke combinatie van deep-learning malwaredetectie, exploit preventie, anti-ransomware en meer.

€ 11,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MUAZ1CSMB
Vraag offerte aan

Bescherm nu tegen gijzelsoftware

Zo'n 6000 mensen zijn in 2021 slachtoffer geworden van gijzelsoftware, blijkt uit cijfers van het CBS. Daarbij zijn tweederde van deze slachtoffers zzp'ers, aangezien zij minder goed beschermd kunnen zijn tegen gijzelsoftware.

Start daarom nu met het beschermen van gegevens van uw bedrijf en gebruik betrouwbare antivirus- en antimalwaresoftware.

Inbegrepen Functies

Voor organisaties die de beste bescherming zoeken, gepaard met de Sophos Managed Threat Response service. Bevat alle functies in Central Intrcept X Advanced met XDR plus 24/7 Threat Hunting, Advrdarial Detections, Security Health Check, Data Retention en Acitivity Reporting.

Managed Detection and Response (MDR)

24/7 het zoeken van bedreigingen, detectie en reactie geleverd door een team van Sophos-experts als een volledig beheerde service. Wegens het gebruik van de intellente XDR kunnen Sophos-analisten reageren op potentiële bedreigingen, zoeken naar compromisindicatoren en gedetailleerde analyse bieden waar wordt verteld wat er is gebeurd, waar, wanneer, hoe en waarom. 

 

Extended Detectie en Repons (XDR)

Extended detectie en respons mogelijkheden zijn nodig om verder dan preventie te gaan voor het detecteren van bijkomende bedreigingen, grondiger onderzoeken en met vertrouwen reageren. Sophos Intrecept X Complete met XDR integreert intelligente XDR met de beste endpoint bescherming van de branche in een enkele oplossing, zodat organisaties de lastige vragen kunnen beantwoorden over beveiligingsincidenten.

 

Voordelen van Intercept X

  • Bescherming tegen exploits en zero day-aanvallen
  • Bescherming tegen ransomware met CryptoGuard-technologie
  • Analyse van de werkelijke oorzaak van problemen
  • Verwijdering van sluimerende malware met Sophos Clean
  • Vult bestaande antivirusoplossingen aan

Sophos Intercept X voegt geavanceerde siganture-loze technologieën toe aan je huidige endpoint-beveiliging om je complete en gelaagde bescherming te bieden. 

 

Ontwikkel je eigen geavanceerde endpoint-beveiliging

De dagen waarin je kon volstaan met het scannen van bestanden zijn voorgoed voorbij. Het is nu zaak om te voorkomen dat bedreigingen je endpoints bereiken, malware te blokkeren voordat die wordt uitgevoerd, aanvallen te detecteren die preventieve mechanismen hebben omzeild en om niet alleen malware te verwijderen, maar ook om na te gaan wat die op je endpoints heeft uitgespookt en al die acties ongedaan te maken. Sophos Intercept X biedt diverse technologische beveiligingslagen, zodat je je eigen geavanceerde, op maat toegesneden oplossing voor endpoint-beveiliging kunt samenstellen.

 

Bescherm kwetsbare software

Anti-exploit-technologie roept bedreigingen een halt toe voordat ze voor problemen kunnen zorgen. De technologie herkent en blokkeert veel gebruikte technieken voor het aanleveren van malware. Je endpoints blijven op deze manier beschermd tegen onbekende bedreigingen en zero day-aanvallen.

 

Effectieve detectie van ransomware

CryptoGuard-technologie detecteert plotselinge encryptie van data om ransomware in de kiem te smoren. Zelfs als vertrouwde bestanden worden misbruikt of gekaapt kan CryptoGuard het encryptieproces stopzetten en alle acties ongedaan maken, zonder tussenkomst van de eindgebruiker of IT-afdeling. CryptoGuard is werkt op de achtergrond op systeemniveau en detecteert computers op afstand en lokale processen die proberen om wijzigingen aan te brengen aan documenten en andere bestanden.

 

Analyses van de werkelijke oorzaak van problemen

Het identificeren, isoleren en verwijderen van malware lost het directe probleem op. Maar je wilt natuurlijk ook weten wat die malware heeft gedaan voordat die werd geneutraliseerd, of hoe die überhaupt het bedrijfsnetwerk is binnengedrongen. Root cause analysis toont je alle gebeurtenissen die aan de detectie voorafgingen. Daarmee kom je precies te weten welke bestanden, processen en registersleutels door de malware werden gemanipuleerd.

 

Voeg geavanceerde bescherming toe aan je traditionele beveiligingsoplossingen

Sophos Intercept X vult bestaande anti-malware- en antivirustechnologie aan met geavanceerde anti-exploit- en anti-ransomwarebescherming. Door aanvalskanalen te beschermen die andere oplossingen over het hoofd zien, helpt Sophos Intercept X om je beveiliging te versterken en veerkrachtiger te maken.

 

Vereenvoudiging op alle fronten

Als je de beveiliging beheert via Sophos Central hoef je geen speciale servers meer te installeren en beheren om je endpoints te beschermen. Sophos Central biedt standaard beleidsregels en aanbevolen configuraties om ervoor te zorgen dat je van meet af aan over de meest effectieve bescherming beschikt.

 

Bescherming in vier stappen

  1. Ga naar sophos.com/intercept-x voor een proefversie.
  2. Maak een beheeraccount voor Sophos Central aan.
  3. Download en installeer de Intercept X-agent.
  4. Beheer je beveiliging via Sophos Central.

 

Technische specificaties

Sophos Intercept X biedt ondersteuning voor Windows 7 en hoger, 32-bits en 64-bits. De oplossing kan in combinatie met. Sophos Endpoint Protection Standard of Advanced worden gebruikt indien beheerd door Sophos Central. Je kunt de oplossing ook combineren met producten voor endpoint-beveiliging en antivirusoplossingen van andere leveranciers om te profiteren van anti-exploit- en antiransomwaretechnologie en analyses van de werkelijke oorzaak van problemen.

Overzicht subscriptie features

  Sophos Intercept X Complete Sophos Intercept X Complete + XDR Sophos MDR Essentials Sophos MDR Complete
Fundamentele technieken
Deep learning
Anti-exploit
CryptoGuard anti-ransomware
Extended-detectie en respons (XDR)  
24/7 Monitoring en Respons    
Lead-driven threat-hunting    
Advanced lead-less threat hunting      

sophos intercept x features compared

sophos intercept x features compared

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Central Intercept X Complete with XDR and MDR Essentials FLEX (maandelijks betalen)