Sophos Central Mobile Standard FLEX

Verbeter productiviteit met een simpelere Unified Endpoint Management (UEM). Sophos Mobile Standard is een UEM en Mobile Threat Defense (MTD) oplossing die ervoor zorgt dat bedrijven minder tijd en moeite stoppen in het beheren en beveiligen van traditionele en mobiele endpoints.

€ 3,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CMSZ1CSMA
Vraag offerte aan

Sophos Central Mobile Standard

Sophos Central Mobile Standard biedt een uitgebreide oplossing voor mobiele apparaatbeheer (MDM), mobiele applicatiebeheer (MAM) en mobiele e-mailbeheer (MEM). Het is ontworpen om de beveiliging en het beheer van zowel BYOD (Bring Your Own Device) als bedrijfseigen apparaten te vereenvoudigen. Dit omvat apparaten met Android, iOS, iPadOS, Windows 10 en macOS. Hoewel niet alle functies beschikbaar zijn op alle platforms, biedt Sophos Central Mobile Standard robuuste mogelijkheden om de mobiele omgeving van uw organisatie veilig en beheersbaar te houden.

Mobile Device Management (MDM)

MDM stelt beheerders in staat om apparaten op afstand te configureren, te beveiligen en te beheren. Met Sophos Central Mobile Standard kunnen beheerders apparaten registreren, instellingen afdwingen en beveiligingsbeleid toepassen. Dit omvat onder andere het afdwingen van wachtwoordbeleid, het versleutelen van apparaten en het wissen van gegevens op verloren of gestolen apparaten. De oplossing ondersteunt zowel bedrijfseigen apparaten als BYOD, waardoor een flexibele aanpak mogelijk is.

Mobile Application Management (MAM)

MAM zorgt ervoor dat alleen goedgekeurde en veilige applicaties op mobiele apparaten worden geïnstalleerd en gebruikt. Beheerders kunnen applicaties op afstand distribueren, bijwerken en verwijderen. Dit helpt om de risico's van ongecontroleerde app-gebruik te verminderen en bedrijfsgegevens te beschermen. Sophos Central Mobile Standard biedt ook mogelijkheden om zakelijke en persoonlijke apps gescheiden te houden, waardoor de privacy van gebruikers wordt gewaarborgd en bedrijfsgegevens veilig blijven.

Mobile Email Management (MEM)

MEM biedt beheer en beveiliging van e-mailtoegang op mobiele apparaten. Beheerders kunnen e-mailinstellingen configureren en afdwingen, en ervoor zorgen dat e-mailcommunicatie voldoet aan de beveiligingsnormen van de organisatie. Sophos Central Mobile Standard stelt beheerders in staat om toegang tot bedrijfs-e-mail te beperken tot alleen goedgekeurde en compliant apparaten, waardoor de kans op datalekken via e-mail wordt verminderd.

Ondersteunde Platformen

Sophos Central Mobile Standard ondersteunt een breed scala aan platformen, waaronder Android, iOS, iPadOS, Windows 10 en macOS. Hoewel sommige functies mogelijk niet op alle platformen beschikbaar zijn, biedt de oplossing toch een uitgebreide dekking voor de meeste populaire mobiele besturingssystemen. Dit maakt het mogelijk om een uniforme beveiligings- en beheerstrategie te implementeren voor een diverse reeks apparaten binnen de organisatie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Central Mobile Standard FLEX