Sophos Central Intercept X Essentials Antivirus voor server

Intercept X Essentials is de nieuwe Sophos subscriptie die krachtige bescherming biedt voor kleine organisaties. Met deze subscriptie wordt u voorzien van deep learning AI, anti-ransomware en anti-exploit mogelijkheden. 

Deze licentie is er ook in FLEX per maand betalen.

€ 76,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
SVRCIXE
  • Koop 10 voor € 59,25 en bespaar 23%
  • Koop 50 voor € 54,75 en bespaar 29%
Vraag offerte aan

Bescherm nu tegen gijzelsoftware

Zo'n 6000 mensen zijn in 2021 slachtoffer geworden van gijzelsoftware, blijkt uit cijfers van het CBS. Daarbij zijn tweederde van deze slachtoffers zzp'ers, aangezien zij minder goed beschermd kunnen zijn tegen gijzelsoftware.

Start daarom nu met het beschermen van gegevens van uw bedrijf en gebruik betrouwbare antivirus- en antimalwaresoftware.

Intercept X Essentials voor server

Intercept X Essentials is de nieuwe Sophos subscriptie die krachtige bescherming biedt voor kleine organisaties. Met deze subscriptie wordt u voorzien van deep learning AI, anti-ransomware en anti-exploit mogelijkheden. 

Deep Learning Malware Detectie

De kunstmatige intelligentie ingebouwd in Intercept X is een deel-learning neuraal netwerk, een geavanceerde vorm van machine learning die beide bekende en onbekende malware detecteert zonder afhankelijk te zijn van handtekeningen. 

Gedreven door deep learning, heeft Intercept X de beste malware-detectie-engine van de markt, zoals omschreven door keuringsinstanties van derden. Dit stelt Intercept X in staat om malware te detecteren dat door andere endpointbeveiligings-tools over het hoofd gezien wordt.

Stop de Exploit, Stop de Aanval

Kwetsbaarheden vertonen zich op zorgwekkend tempo in software en moeten constant hertseld worden door leveranciers. Nieuwe exploittechnieken zijn echter veel zeldzamer en worden steeds opnieuw gebruikt door aanvallers bij elke ontdekte kwetsbaarheid. Exploit-preventie weert aanvallers door het blokkeren van exploitatieïnstrumenten en technieken gebruikt voor het distribueren van malware, stelen van gegevens en detectie omzeilen. Dit geeft Sophos de mogelijkheid om ontwijkende hackers en zero-day aanvallen te weren van uw netwerk.

Bewezen Ransomware-Bescherming

Intercept X gebruikt gedragsanalyse om nooit eerder geziene ransomware en boot record aanvallen te stoppen, waardoor het de meeste geavanceerde anti-ransomware technologie verkrijgbaar is. Zelfs als vertrouwde bestanden of processen misbruikt of gekaapt worden, zal CryptoGuard ze stoppen en herstellen zonder enige interactie van gebruikers of IT-personeel. CryptoGuard werkt stil op bestandssysteem niveau, waar het computers op afstand en lokale processors in de gaten houdt die een poging wagen om uw documenten en andere bestanden aan te passen.

Feature  Intercept X Essentials for server  Intercept X Advanced for Server
Multiple Policy Support Base Only X
Controlled updates   X
Web Control / Category-based URL blocking   X
Peripheral Control   X
Application Control   X
Data Loss Prevention   X
Threat Cases   X
Early Access Programs   X
Web Security X X
Download Reputation X X
Deep Learning Malware Detection X X
Anti-Malware File Scanning X X
Live Protection X X
Pre-execution Behavior Analysis (HIPS) X X
Potentially Unwanted Application (PUA) Blocking X X
Intrusion Prevention System (IPS) X X
Runtime Behavior Analysis X X
Antimalware scan interface X X
Malicious Traffic Detection X X
Exploit Prevention X X
Active Adversary Mitigations X X
Ransomware File Protection (CryptoGuard) X X
Disk and Boot Record Protection (WipeGuard) X X
Man-in-the-Browser Protection (Safe Browsing) X X
Enhanced Application Lockdown X X
Automated Malware Removal X X
Synchronized Security X X
Sophos Clean X X
Managed from Sophos Central X X
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Central Intercept X Essentials Antivirus voor server