Omnikey 5025 CL

Omnikey 5025 CL | HID PROX

Omnikey 5427 CK G2

Omnikey 5427 CK G2 | met Keyboard Wedge

Omnikey 5027 | Kaartlezer met Keyboard Wedge

De Omnikey 5027 is een hoogfrequente smartcard reader, voorzien van een keyboard emulatie voor optimaal gebruiksgemak. Het is vooraf geconfigureerd en komt met een USB aansluiting.
€ 95,00
Levertijd: ca 5 werkdagen
SKU
R50270001

HID Omnikey 5027

De HID Omnikey 5027 is een compacte en veelzijdige kaartlezer die ontworpen is voor gebruik in uiteenlopende toepassingen zoals toegangscontrole, identificatie en gegevensverificatie. Dit apparaat maakt gebruik van contactloze technologie om de identificatie en authenticatie van gebruikers eenvoudig en veilig te maken.

Kenmerken

  • Contactloze Technologie: De Omnikey 5027 maakt gebruik van contactloze kaarten en tags, wat zorgt voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht.
  • Breed Toepassingsgebied: Deze kaartlezer is geschikt voor diverse toepassingen zoals toegangscontrole, tijdregistratie, en identiteitsverificatie.
  • Gebruiksvriendelijk: Dankzij het plug-and-play ontwerp kan de Omnikey 5027 eenvoudig worden geïnstalleerd en gebruikt zonder complexe configuratie.
  • Ondersteuning voor Veelzijdige Kaarttypen: De lezer ondersteunt een breed scala aan kaarttypen, waaronder de populaire HID Prox en iCLASS technologieën.
  • Beveiliging: De Omnikey 5027 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot gevoelige gegevens.

Technische Specificaties

Kenmerk Specificatie
Interface USB 2.0
Kaarttypen HID Prox, iCLASS, MIFARE, DESFire
Frequentie 13.56 MHz
Leessnelheid Tot 424 kbps
Stroomvoorziening USB Voeding
Afmetingen 69 mm x 47 mm x 15 mm
Gewicht 40 gram

Voordelen

De HID Omnikey 5027 biedt tal van voordelen voor zowel bedrijven als eindgebruikers. Het gebruik van contactloze technologie betekent dat de kaartlezer niet slijt door fysiek contact, wat resulteert in een langere levensduur en minder onderhoud. Bovendien zorgt de snelle en betrouwbare gegevensoverdracht voor een efficiënter toegangsbeheer en identiteitsverificatieproces.

Voor bedrijven biedt de veelzijdigheid van de Omnikey 5027 de mogelijkheid om één enkel apparaat te gebruiken voor meerdere toepassingen, waardoor de kosten voor hardware en beheer verminderen. De ondersteuning voor verschillende kaarttypen maakt het ook gemakkelijk om bestaande systemen te integreren en te upgraden zonder dat er aanzienlijke wijzigingen nodig zijn.

Toepassingen

De HID Omnikey 5027 is ideaal voor gebruik in verschillende sectoren, waaronder:

  • Kantoren: Beveiligde toegangscontrole en tijdregistratie voor medewerkers.
  • Gezondheidszorg: Beveiligde toegang tot patiëntgegevens en medische dossiers.
  • Onderwijs: Beheer van toegangscontrole en identiteitsverificatie voor studenten en personeel.
  • Overheid: Veilige toegang tot overheidsgebouwen en vertrouwelijke gegevens.

Conclusie

De HID Omnikey 5027 is een betrouwbare, veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing voor verschillende toegangscontrole- en identiteitsverificatietoepassingen. Dankzij de geavanceerde technologie en ondersteuning voor meerdere kaarttypen biedt het een hoge mate van beveiliging en efficiëntie. Of het nu gaat om een klein kantoor of een grote instelling, de Omnikey 5027 biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en gebruiksgemak.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omnikey 5027 | Kaartlezer met Keyboard Wedge
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!