Sophos APX 320 Access Point

De Sophos APX 320 is een indoor access point dat 2x2 MIMO-technologie ondersteunt, wat zorgt voor snellere draadloze snelheden en verbeterde prestaties. Het is ook dual 5 GHz gereed, wat betekent dat het kan werken op beide 5 GHz-banden voor meer flexibiliteit en verminderde interferentie.

€ 495,00
Levertijd: Neem contact op
SKU
A320TCHNE

Sophos APX 320 End oF Sale | End of Support

Eigenschappen APX 320
End-of-Sale (EOS) date 31-MAR-2024 (or as long as stock lasts)
Last renewal date -
End-of-Life (EOL) 31-DEC-2027
Migration path AP6 420

Sophos Wireless

De slimme weg naar simpele, goed beveiligde wifi

Sophos Wireless levert een eenvoudige, effectieve manier om uw draadloze netwerken te beheren en te beveiligen. U kunt het product op zichzelf gebruiken, of als onderdeel van uw Sophos Central portfolio van cloud-beheerde beveiligingsoplossingen. 

Beheer al uw beveiliging op één platform

Sophos Central is een schaalbaar beheerplatform dat u centrale, heldere zichtbaarheid biedt over al uw cloud-beheerde beveiligingsoplossingen. Met Sophos Central kunt u Sophos Wireless beheren op zichzelf, of samen met uw Endpoint, Mobile, Email, Encryption en Server Protection. 

Superieure zichtbaarheid over draadloze gezondheid

Alle belangrijke informatie over de gezondheid van uw draadloze netwerk en het verbinden van klanten is direct aan uw vingertoppen. Met goed zicht over potentiële bedreigingen, zoals losgeslagen AP's, inzicht over klanten met compliance- of verbindingsproblemen en geavanceerde diagnostiek, is het identificeren en oplossen van problemen snel en eenvoudig. 

Eenvoudige implementatie en administratie

Door de stap-voor-stap gids te gebruiken is het creëren van netwerken, registreren van één of meer access points en het toevoegen van locatie kinderspel. De oplossing van Sophos is ontwikkeld voor eenvoudig gebruik, maar dat betekent niet dat u functionaliteit verliest. Plan firmware updates in om uw netwerk up-to-date te houden en profiteer van nieuwe functies en verbeteringen in elke uitgave.

Intelligentie verbonden met Security Heartbeat

Wanneer u de Sophos Security Heartbeat ingeschakelde APX series access points gebruikt, kunt u de gezondheidsstatus van al uw Sophos Central-beheerde endpoints of mobiele apparaten bijhouden en op deze wijze automatisch webtoegang verbieden op vertrouwde wifi netwerken. 

Highlights

  • Beheerd vanuit Sophos Central
  • Superieure zichtbaarheid van draadloze gezondheid
  • Eenvoudige implementatie en administratie
  • Gesynchroniseerd, beveiligingsklaar
  • Geavanceerde beveiliging met rogue AP detectie

De Sophos APX series is een groeiend portfolio van Security Heartbeat-enabled AP's. Met 802.11ac Wave 2 technologie, zijn ze op maat gemaakt met verhoogde throughput bij belasting en betere prestaties en beveiliging.

Sophos APX 320 Indoor Access Point - 2x2 MIMO, dual 5 GHz ready, internal antennas. Includes mounting bracket for wall and 15/16", 9/16", 3/8" ceiling T-bar. No power adapter/PoE Injector, 12W max. power consumption. 5-Year warranty, no extended warranty available.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos APX 320 Access Point