APX 320 WIFI Access Point

Sophos APX 320X outdoor Access Point

Sophos APX 740  front

Sophos APX 740 Indoor Access Point

Sophos APX 530 Indoor Access Point

Sophos Wireless APX 530 Device, ondersteunde WIFI standaarden zijn 802.11 a/b/g/n/ac wave 2. Het is een perfect toegangspunt voor kantooromgevingen. De Sophos APX 530 wordt geleverd zonder powersupply. Deze is optioneel te bestellen. Op dit moment is de APX530 slecht leverbaar. mogelijk dat de APX320 een alternatief is of informeer naar de levertijd.

€ 660,00
Levertijd: Neem contact op
SKU
A530TCHNE-1

Sophos Wireless

De slimme weg naar simpele, goed beveiligde wifi

Sophos Wireless levert een eenvoudige, effectieve manier om uw draadloze netwerken te beheren en te beveiligen. U kunt het product op zichzelf gebruiken, of als onderdeel van uw Sophos Central portfolio van cloud-beheerde beveiligingsoplossingen. 

Beheer al uw beveiliging op één platform

Sophos Central is een schaalbaar beheerplatform dat u centrale, heldere zichtbaarheid biedt over al uw cloud-beheerde beveiligingsoplossingen. Met Sophos Central kunt u Sophos Wireless beheren op zichzelf, of samen met uw Endpoint, Mobile, Email, Encryption en Server Protection. 

Superieure zichtbaarheid over draadloze gezondheid

Alle belangrijke informatie over de gezondheid van uw draadloze netwerk en het verbinden van klanten is direct aan uw vingertoppen. Met goed zicht over potentiële bedreigingen, zoals losgeslagen AP's, inzicht over klanten met compliance- of verbindingsproblemen en geavanceerde diagnostiek, is het identificeren en oplossen van problemen snel en eenvoudig. 

Eenvoudige implementatie en administratie

Door de stap-voor-stap gids te gebruiken is het creëren van netwerken, registreren van één of meer access points en het toevoegen van locatie kinderspel. De oplossing van Sophos is ontwikkeld voor eenvoudig gebruik, maar dat betekent niet dat u functionaliteit verliest. Plan firmware updates in om uw netwerk up-to-date te houden en profiteer van nieuwe functies en verbeteringen in elke uitgave.

Intelligentie verbonden met Security Heartbeat

Wanneer u de Sophos Security Heartbeat ingeschakelde APX series access points gebruikt, kunt u de gezondheidsstatus van al uw Sophos Central-beheerde endpoints of mobiele apparaten bijhouden en op deze wijze automatisch webtoegang verbieden op vertrouwde wifi netwerken. 

Highlights

  • Beheerd vanuit Sophos Central
  • Superieure zichtbaarheid van draadloze gezondheid
  • Eenvoudige implementatie en administratie
  • Gesynchroniseerd, beveiligingsklaar
  • Geavanceerde beveiliging met rogue AP detectie

De Sophos APX series is een groeiend portfolio van Security Heartbeat-enabled AP's. Met 802.11ac Wave 2 technologie, zijn ze op maat gemaakt met verhoogde throughput bij belasting en betere prestaties en beveiliging.

Sophos APX 530 Indoor Access Point - 3x3 MIMO, dual radio, internal antennas.

Includes mounting bracket for wall and/or 15/16", 9/16", 3/8" ceiling T-bar.
5-Year warranty, no extended warranty available.
Power adapter/PoE Injector not included,
PoE Injector available for separate purchase.

16.7W max. power consumption (802.3at PoE+ Injector required).
NOTE: Management in Sophos Central or XG Firewall (from v17.5.3).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos APX 530 Indoor Access Point