sophos central email

Sophos Central Email Standard

Sophos Central Phish Threat

Sophos Central Phish Threat

Sophos Central Device Encryption

Sophos Central Device Encryption is een oplossing voor gegevensbescherming die volledige schijfversleuteling biedt voor Windows- en Mac-apparaten. Het zorgt voor de beveiliging van gevoelige gegevens, maakt centraal beheer mogelijk en helpt organisaties te voldoen aan de regelgeving voor gegevensbescherming.

Gratis Trial Sophos Central

€ 23,63
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CDE
  • Koop 10 voor € 21,88 en bespaar 7%
  • Koop 25 voor € 20,13 en bespaar 15%
  • Koop 50 voor € 18,81 en bespaar 20%
  • Koop 100 voor € 17,50 en bespaar 26%
  • Koop 200 voor € 15,75 en bespaar 33%
  • Koop 500 voor € 14,00 en bespaar 41%
Vraag offerte aan

Sophos Central Device Encryption: Uitgebreide Bescherming voor Data op Windows- en Mac-apparaten

Sophos Central Device Encryption is een geavanceerde oplossing voor gegevensbescherming die volledige schijfversleuteling biedt voor zowel Windows- als Mac-apparaten. Ontdek hoe deze oplossing uw gevoelige gegevens kan beveiligen.

Volledige Schijfversleuteling

Met Sophos Central Device Encryption worden alle gegevens op de harde schijf versleuteld, inclusief het besturingssysteem, toepassingen en gebruikersgegevens. Dit zorgt voor een robuuste bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

Centraal Beheer

Beheerders kunnen eenvoudig versleutelingsbeleid beheren en afdwingen op alle verbonden apparaten. Met centrale herstelopties voor versleutelingssleutels kunnen beheerders snel en gemakkelijk toegang krijgen tot versleutelde gegevens indien nodig.

Automatische en Transparante Versleuteling

Sophos Central Device Encryption biedt automatische en transparante versleuteling van gegevens. Dit betekent dat het versleutelingsproces op de achtergrond plaatsvindt zonder de gebruikerservaring te verstoren.

Compliance en Rapportage

De oplossing helpt organisaties te voldoen aan de eisen van gegevensbeschermingsvoorschriften. Met uitgebreide rapportagemogelijkheden kunnen beheerders audits uitvoeren en de naleving van gegevensbeschermingsvoorschriften controleren.

Self-service Herstel

Sophos Central Device Encryption biedt self-service herstelmogelijkheden voor gebruikers. In geval van vergeten wachtwoorden of andere gebruikersgerelateerde problemen kunnen gebruikers zelf herstelacties uitvoeren, waardoor afhankelijkheid van IT-ondersteuning wordt verminderd.

Sophos Central Device Encryption is een krachtige oplossing voor gegevensbescherming die volledige schijfversleuteling biedt voor Windows- en Mac-apparaten. Door gebruik te maken van deze oplossing kunnen organisaties de beveiliging van gevoelige gegevens waarborgen, voldoen aan regelgeving en de risico's van gegevensinbreuken verminder

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Central Device Encryption