Sophos Central FLEX (maandelijks betalen)

Wat is Sophos Central FLEX? Met Sophos FLEX krijgt u de mogelijkheid om Sophos Central licenties per maand de betalen voor het aantal licenties dat u gebruikt.
Sophos Central FLEX Start is er vanaf 1 gebruiker. 
U betaalt voor de licentie die u aanschaft bij Sophos Central, bijvoorbeeld Endpoint Protection, voor Sophos Central zelf betaald u op zich niet. Sophos Central is de console waarmee u uw licenties beheert.

Gratis Trial Sophos Central

€ 0,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CENTRAL
Vraag offerte aan

Wat is Sophos FLEX?

Sophos FLEX is een abonnementsmodel dat door Sophos wordt aangeboden voor hun beveiligingsproducten. In plaats van een traditionele jaarlijkse licentie biedt FLEX klanten de mogelijkheid om maandelijks te betalen voor hun Sophos-softwarelicenties. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en schaalbaarheid voor organisaties, omdat ze hun licentiebehoeften eenvoudig kunnen aanpassen aan hun vereisten.

Met Sophos FLEX kunnen klanten het aantal benodigde licenties kiezen en hebben ze de flexibiliteit om maandelijks licenties toe te voegen of te verwijderen. Deze pay-as-you-go-benadering stelt organisaties in staat om hun licentiekosten af te stemmen op hun daadwerkelijke gebruik, wat geschikt is voor bedrijven die te maken hebben met schommelende gebruikersaantallen of behoefte hebben aan kortlopende licentieopties.

Optimale beveiliging met Sophos IT security producten tegen een maandelijkse betaling

De meeste subscripties voor uw IT security producten sluit u af voor 1, 2 of 3 jaar. Voor veel organisaties is dit meestal een flinke kostenpost. Echter wel een noodzakelijke kostenpost want u wilt tenslotte dat uw systemen, data en mobiele apparaten goed beveiligd zijn tegen o.a. malware, ransomware, exploits en phishing.

Virtual Security biedt haar klanten nu de mogelijkheid van Sophos Flex: Optimale bescherming met een flexibele gespreide betaling en maandelijks opzegbaar. Dus niet meer ineens een grote kostenpost voor het aanschaffen of verlengen van uw subscripties, maar een gespreide maandelijkse betaling.

Geen langdurige contracten meer, maar maandelijks opzegbaar met Sophos FLEX van Virtual Security!

Met Sophos Flex biedt Virtual Security u 2 belangrijke voordelen bovenop de gebruikelijke service die u van ons gewend bent. Heel simpel… U ontvangt uw licentie of verlenging tegen een maandelijkse bedrag, heeft u minder gebruikers of wilt u een ander beveiligingsproduct? Dan kan u maandelijks opzeggen; zo bent u altijd optimaal beschermd maar zit u nergens aan vast.

Sophos FLEX is beschikbaar op de volgende beveiligingsproducten:

Bij Sophos Central Flex heeft u eerstelijn support van Virtual Security via support@virtualsecurity.nl

Central Essentials Feature Comparison

Overzicht subscriptie features

  Sophos Intercept X Advanced Sophos Intercept X Advanced + XDR Sophos MDR  Sophos MDR Complete
Fundamentele technieken
Deep learning
Anti-exploit
CryptoGuard anti-ransomware
Endpoint-detectie en respons (XDR)  
24/7 Monitoring en Respons    
Lead-driven threat-hunting    
Advanced lead-less threat hunting      

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Central FLEX (maandelijks betalen)