Sophos Antivirus | Central Endpoint Protection Advanced

De Sophos antivirus Central Ednpoint Protection levert endpoint security als een dienst, uit de cloud. Het valt direct te gebruiken en te implementeren op de endpoints zonder enige moeite. Sophos Cloud biedt alle essentiële endpoint bescherming die u nodig heeft, zonder de complexiteit.

€ 72,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
SOPHOS-CLOUD

Central Endpoint Protection is helaas niet meer leverbaar. Klik hier om een vervanger aan te vragen.

Sophos Antivirus Central Endpoint protection

Als u externe gebruikers of locaties heeft, of als u simpelweg behoefte heeft aan snelle en gebruiksvriendelijke endpoint bescherming, dan is Sophos Central iets voor u. Via de cloud kunt u de bescherming gemakkelijk uitrollen en beheren. Sophos Central levert endpoint security als een dienst, uit de cloud. Het is direct te gebruiken en te implementeren op de endpoints zonder enige moeite. Sophos Central biedt alle essentiële endpoint bescherming die u nodig heeft, zonder de complexiteit.

Sophos Central Voordelen

  • Handige kennisgevingen
  • Overzichtsdashboard voor je hele omgeving
  • Gedetailleerd beheer met beveiligingsregels per gebruiker
  • Security Heartbeat: uitwisseling van contextuele beveiligingsinformatie
  • Automatische synchronisatie met Active Directory
  • Eenvoudige migratietool voor Sophos Enterprise Console-beheerders

Eenvoudig en efficiënt beheer vanaf een centrale locatie

Sophos Central helpt je met het beheer van beveiligingsregels en producten. Dit is mogelijk via een en dezelfde web-based interface. Je hoeft geen beheerservers te installeren. Je endpoints, servers, appliances en mobiele apparaten maken direct een verbinding met Sophos Central voor de toepassing van nieuwe instellingen, het verzenden van waarschuwingen en het uitwisselen van contextuele beveiligingsinformatie.

Eenvoudig aan de slag

Als je ervoor kiest om je beveiliging vanuit Sophos Central te beheren, hoeft je geen beheerservers meer te installeren. Sophos Central biedt standaard beveiligingsregels en aanbevolen confi guraties om ervoor te zorgen dat je van meet af aan over de meest effectieve bescherming beschikt.

Gesynchroniseerde beveiliging

Sophos Security Heartbeat stelt je Sophos-producten in staat om real-time beveiligingsinformatie uit te wisselen. Sophos Central synchroniseert deze informatie met alle oplossingen om effectievere bescherming te bieden tegen geavanceerde malware en gerichte cyberaanvallen. Voor het gebruik van Sophos Security Heartbeat heb je Sophos Endpoint Protection nodig in combinatie met een next-generation fi rewall die wordt ondersteund door Sophos Firewall OS.

Ondersteuning door een vakkundige partner

Onze partners maken eveneens gebruik van Sophos Central voor het beheer van de bedrijfsbrede beveiliging. Dat betekent dat je een van onze partners toegang tot je confi guratie kunt verlenen. Wilt je dat iemand controleert of je fi rewall optimaal is geconfi gureerd? Geen probleem, er staat altijd een Sophos-partner voor je klaar.

Geef je eindgebruikers de regie in handen met een selfserviceportal

Gebruik je Sophos Email, Sophos Device Encryption of Sophos Mobile? Ons selfserviceportal biedt je eindgebruikers de mogelijkheid om hun in quarantaine gezette e-mailberichten te raadplegen en beheren, encryptiesleutels aan te vragen, hun smartphones op afstand te beheren enzovoort. Op deze manier houdt je helpdesk tijd over voor andere taken.

Beheer de ICT-beveiliging ook onderweg

De centrale interface voor het beheren van alle beveiliging maakt je leven er een stuk makkelijker op. Je kunt via een browser toegang krijgen tot Sophos Central vanaf een computer of mobiel apparaat. Dankzij het gebruik van adaptive design wordt de schermindeling automatisch aan het formaat van je scherm aangepast. We hebben alle workflowroutines geoptimaliseerd om voor een gestroomlijnde gebruikservaring te zorgen. Zo hou je altijd grip op de beveiliging, waar je je ook maar bevindt.

Stap over van Sophos Enterprise Console

Maak je reeds gebruik van Sophos Enterprise Console voor het beheer van de beveiliging van je servers en endpoints? In dat geval kun je op Sophos Central overstappen met onze handige migratietool. Een Sophos-partner kan je adviseren of er een licentiewijziging nodig is. Raadpleeg voor meer informatie sophos.com/migration.

Probeer nu de gratis proefversie!

Gratis Trial Sophos Cloud

Includes: Antimalware, Live Protection, Web Security, Web Control/Filtering, Device Control, Active Directory Sync, multiple platform support (Windows/Mac). WINDOWS ONLY: Malicious Traffic Detection, Security Heartbeat*, Host Intrusion Prevention (HIPS), Application Control

* Security Heartbeat functionaliteit is beschikbaar wanneer Cloud Endpoint Advanced gebruikt wordt in combinatie met één van de volgende Sophos Firewall 
abbonementen : Network Protection, Fullguard of EnterpriseGuard

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Antivirus | Central Endpoint Protection Advanced