Sophos Email appliance ES5000

Deze appliance voorziet in email encryptie, data loss preventie, malware bescherming en anti-spam in een enkele oplossing.

€ 6.395,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
E5KZTCAAA

Deze appliance voorziet in email encryptie, data loss preventie, malware bescherming en anti-spam in een enkele oplossing. Het beveiligen in lijn met uw organisaties policies was nog nooit zo simpel!

  • DLP en encryptie policies: Het uitrollen en aanpassen van data bescherming policies in slechts enkele muisklikken door de simpele interface.
  • Pre defined gevoelige data types: Identificatie van gevoelige en persoonlijke data door middel van honderden pre-geinstalleerde data definities, zowel gericht op industrie als op geografie. Deze worden continu geupdated door de experts van Sophos.
  • Automatisch data bescherming: Voorkomt het verlies van data, bewust en onbewust. Deze appliance scant automatisch alle email en attachments op gevoelige data en voert hier ook de organisaties policies op uit. Dit is een automatisch proces.
  • Reputatie filtering: Spam wordt geëlimineerd voordat deze in aanraking komt met de threat detection engine. Gebaseerd op de reputatie van de afzender wordt zo al veel Spam onderschept.
  • Live protectie: De meest recente vorm van Spam is meteen bekend binnen uw appliance. Sophos hanteert een live connectie door middel van de cloud. Zodra er nieuwe Spam wordt gedefinieerd worden deze kenmerken via de cloud gedeeld met alle email appliances in de wereld. Zo beschikt u real-time over de laatste updates op het gebied van Spam.
  • Proactieve threat protectie: Door middel van behaviour analyse worden verdachte threats reeds gestopt voordat ze uw mail servers bereiken. Dit is een prima middel tegen zero day attacks.
  • Groeimogelijkheden: Door het toevoegen van een nieuwe appliance kunt u doorgroeien als uw organisatie groeit. Ook combinaties voor clustering tussen virtuele appliances en gewone appliance is mogelijk.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Email appliance ES5000