Sophos Endpoint Exploit Prevention | Enterprise Console

Met de Endpoint Exploit Prevention van Sophos stopt u malware, voorkomt u exploitkwetsbaarheden en verkrijgt u een grondige schoonmaaktbeurt van potentiëel verborgen malware met het gebruik van Endpoint Exploit Prevention.

€ 35,97
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EXPE
  • Koop 10 voor € 32,34 en bespaar 10%
  • Koop 25 voor € 30,93 en bespaar 14%
  • Koop 50 voor € 29,76 en bespaar 17%
  • Koop 100 voor € 27,82 en bespaar 23%
  • Koop 200 voor € 25,55 en bespaar 29%
Vraag offerte aan

Endpoint Exploit Protection is een add-on voor Enterprise Console managed Endpoint Protection Standard of Advanced. In deze add-on zit anti-exploit, CryptoGuard, anti-ransomware en clean-technology.

Blokkeer ransomware met de kracht van CryptoGuard

De ransomware en exploit-beperkingen van Intercept X zijn nu verkrijgbaar voor Endpoint Protection implementaties die beleidsbeheer uitvoeren op de Sophos Enterprise Console. Stop malware, voorkom exploit-kwetsbaarheden en verkrijg een grondige reiniging van potentiëel verstopte malware met het gebruik van Endpoint Exploit preventie. 

Hightlights van Sophos Endpoint Exploit Prevention

  • Stop crypto-ransomware en rolt automatisch getroffen bestanden weer terug. 
  • Exploit Prevention beperkt de methoden die daders gebruiken om softwarekwetsbaarheden te exploiteren.
  • Systeem schoonmaakbeurten van forensisch niveau

Smoor ransomware in de kiem

De bewezen capaciteiten van CryptoGuard in Sophos Intercept X worden nu gebruikt in Endpoint Exploit Prevention. Wanneer ransomware uw bestanden probeert te coderen grijpt de CryptoGuard technologie gelijk in om de aanval te blokkeren en uw gegevens terug te zetten naar hun originele staat. Het voorkomt beiden lokale disk en bestanden op afstand van ransomware-encryptie.

Exploit-techniekbeperkingen

De anti-exploit technologie van Sophos stopt bedreigingen voordat ze een probleem worden door het herkennen en blokkeren van veelvoorkomende malware-leveringstechnieken. Dit proces beschermt uw endpoints van exploitkits en kwaadaardige payloads die trachten beide uw bekende en onbekende softwarekwetsbaarheden te exploiteren. 

Geavanceerde verwijdering van bedreigingen

Herstel is niet meer enkel een zaak van quarantaine en verwijdering. Als malware is gedetecteerd bij een endpoint, hoe komt u erachter wat de malware al heeft gedaan met uw machine voordat het gestopt werd? Sophos Clean valt te implementeren samen met Endpoint Exploit Prevention zodat u kunt scannen voor de overblijfselen van malware en een grondige systeemschoonmaak kan uitvoeren.

Beheerd door de Enterprise Console van Sophos

Endpoint Exploit Prevention vereist géén nieuwe agent implementatie voor bestaande Sophos Endpoint Protection-klanten die gebruik maken van de Enterprise Console. De toevoeging van de licensie ontgrendelt nieuwe beleidsmogelijkheden en implementeert automatische agentcomponenten. Bent u opzoek naar Root Cause Analysis-aanvaalsvisualisaties, als toevoeging tot uw bescherming? Schakel over naar Intercept X en beheer uw endpoints vanuit Sophos Central, ons cloud-gebaseerde platform.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Endpoint Exploit Prevention | Enterprise Console
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!