Sophos Intercept X Advanced met XDR

Sophos Central Intercept X Advanced met EDR (Endpoint Detection en Response) met deep learning-technologie om het opsporen van malware te versnellen en verbeteren. Via Sophos FLEX is het ook mogelijk om per maand te betalen.
 Gratis Trial Sophos Central

€ 112,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CIXAEDR
  • Koop 10 voor € 96,26 en bespaar 14%
  • Koop 25 voor € 93,54 en bespaar 16%
  • Koop 50 voor € 91,08 en bespaar 19%
  • Koop 100 voor € 86,40 en bespaar 23%
Vraag offerte aan

Bescherm nu tegen gijzelsoftware

Zo'n 6000 mensen zijn in 2021 slachtoffer geworden van gijzelsoftware, blijkt uit cijfers van het CBS. Daarbij zijn tweederde van deze slachtoffers zzp'ers, aangezien zij minder goed beschermd kunnen zijn tegen gijzelsoftware.

Start daarom nu met het beschermen van gegevens van uw bedrijf en gebruik betrouwbare antivirus- en antimalwaresoftware.

Intercept X & Central Endpoint Protection Overview

De Intercept X Advanced met EDR van Sophos integreert intelligente endpoint-detectie en respons (EDR) met toonaangevende malware detectie, misbruikbescherming van topklasse en nog meer ongeëvenaarde endpoint-beschermingsvoordelen.

Dit product repliceert de taken die normaliter uitgevoerd worden door gekwalificeerde analisten, waardoor u expertise aan uw bedrijf kunt toevoegen zonder extra personeel aan te nemen.

Belangrijkste eigenschappen van de Intercept X Advanced EDR

  • EDR gecombineerd met de sterkste endpoint-bescherming
  • Deep-learning malware-analyse
  • On-demand curator-informatie over bedreigingen van SophosLabs
  • Machine leer detectie en het prioriteren van verdachte gebeurtenissen
  • Begeleide onderzoeken maken EDR benaderbaar maar toch krachtig
  • Mogelijkheid om te reageren op incidenten met één klik

EDR begint met de sterkste bescherming

Door EDR op te nemen in een topklasse eindpuntbeschermingspakket kan Intercept X de EDR-werklast aanzienlijk verlichten. Hoe meer bedreigingen worden voorkomen, hoe minder lawaai er wordt gecreëerd voor beveiligingsteams om te onderzoeken. Dit betekent dat teams de belangrijkste bronnen kunnen optimaliseren, zodat zij zich kunnen rconcentreren op de IT-bezigheden in plaats van op valse positieven en een overweldigend aantal meldingen.

Voeg meer expertise toe, niet meer personeel

Intercept X Advanced met EDR repliceert de taken die normaal worden uitgevoerd door ervaren analisten, zodat organisaties expertise kunnen toevoegen zonder daarvoor extra personeel aan te nemen. In tegenstelling tot andere EDR-oplossingen die afhankelijk zijn van zeer bekwame menselijk analisten om vragen te stellen en gegevens te interpreteren, wordt Intercept X Advanced met EDR mogelijk gemaakt door machine-learning en verbeterd met beheerde SophosLabs bedreigingsintelligentie. Het product biedt u expertise op het gebied van beveiliging, malware en bedreigingsintelligentie. 

Begeleide incident respons

Met Intercept X Advanced met EDR kunnen beheerders de lastige vragen over beveiligingsincidenten beantwoorden door inzicht te geven over de reikwijdte van de aanval, hoe deze is gestart, wat de gevolgen zijn en hoe men het beste kan reageren. Beveiligingsteams van elk niveau kunnen hun beveiligingspositie snel begrijpen dankzij begeleide onderzoeken die maatregelen voorstellen, duidelijke visuele aanvalsrepresentaties bieden alsook ingebouwde expertise.  

Wanneer een onderzoek is afgerond, kunnen analisten reageren met één klik op de knop. Snelle reactieopties omvatten de mogelijkheid om endpoints te isoleren voor onmiddelijk herstel, bestanden op te schonen en te blokken en forensische snapshots te maken. 

Meer informatie
Specification Sophos Intercept X Advanced with EDR
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Intercept X Advanced met XDR