Sophos Mobile Control Standard

Sophos Mobile is een Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossing voor bedrijven die minder tijd kwijt willen zijn aan het beheer en de beveiliging van mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Met brancheleidende databescherming, uitgebreide beveiliging en flexibele beheeropties is Sophos Mobile de oplossing bij uitstek voor organisaties die het gebruik van mobiele apparaten voor werkdoeleinden willen toestaan.

Sophos Mobile Control Datasheet

 

Free Trial

€ 46,75
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
SMCD1CSAA
 • Koop 10 voor € 43,00 en bespaar 8%
 • Koop 25 voor € 39,25 en bespaar 16%
 • Koop 50 voor € 35,50 en bespaar 24%
 • Koop 100 voor € 31,50 en bespaar 33%
 • Koop 200 voor € 28,50 en bespaar 39%
 • Koop 500 voor € 25,25 en bespaar 46%

Sophos Mobile Control Standaard is een device management oplossing waarmee u al uw smartphones en tablets beheert en beveiligt. In plaats van een nachtmerrie voor systeembeheerders biedt Sophos met Mobile Control de oplossing om het zakelijk gebruik van mobiele systemen in goede banen te leiden en te houden:

Sophos Mobile Control van Sophos maakt het voor het midden- en kleinbedrijf eenvoudiger om mobiele apparaten te beveiligen en te beheren. Ook daar gebruiken steeds meer medewerkers naast de bedrijfsapparatuur hun eigen smartphones en tablets voor het werk. Toch gebruiken opvallend weinig mensen basisbeveiliging voor die apparatuur. Mobiele malware en hacking nemen toe, dus bedrijven lopen steeds grotere risico’s als er onbeveiligde mobiele apparaten op het bedrijfsnetwerk worden toegelaten.

Voordelen van Sophos Mobile

 • Integrale EMM-oplossing
 • Beheer apparaten met iOS, Android en Windows Mobile
 • Beheer laptops, PC's en tablets met Windows 10
 • Kies voor een lokale installatie of een gehoste oplossing met Sophos Central
 • Bescherming van e-mailberichten, documenten en online content met Sophos Container
 • Beheer van Android Enterprise (Android for Work)
 • Flexibel selfserviceportal
 • Bekroonde beveiliging voor Android

Veilige Enterprise Mobility Management

Sophos Mobile is een uitgebreide EMM-oplossing met mogelijkheden voor Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) en Mobile Content Management (MCM). Je kunt zowel mobiele apparaten met iOS, Android en Windows 10 als PC’s met Windows 10 beheren voor uniforme beveiliging en compliance. Sophos Mobile houdt daarbij alle bedrijfsgegevens, gebruikers en apparaten veilig.

Flexibele Gebruiksopties

Je kunt de werkdruk van de IT-afdeling verlichten en snel aan de slag gaan door Sophos Mobile te combineren met het gehoste en web-based platform Sophos Central. Daarmee kun je alle Sophos-producten beheren via één geïntegreerde beheerinterface. Dit maakt het mogelijk om snel en eenvoudig nieuwe beveiligingslagen toe te voegen voor endpoints, netwerken en servers. Of je er nu voor kiest om Sophos Mobile in Sophos Central te hosten of op locatie te installeren, de functies en voordelen blijven gelijk.

Installatie en configuratie op afstand

Besteed minder tijd aan de ondersteuning van mobiele apparaten binnen je organisatie om de productiviteit te verbeteren en geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met de wetenschap dat Sophos de mobiele risico’s minimaliseert. Je kunt BYOD-apparaten of toestellen die het eigendom van de organisatie zijn op afstand confi gureren. Je kunt daarnaast beleidsregels, profi elen, confi guraties en apps op deze apparaten installeren, beheren en verwijderen. En je kunt eindgebruikers helpen om zichzelf te helpen via het fl exibele selfserviceportal. Daarmee kun je zorgen voor een forse reductie van het aantal telefoontjes naar de helpdesk.

Bescherm je bedrijfsgegevens en vertrouwlijke informatie

Het is van cruciaal belang om de mobiele apparaten van werknemers te beveiligen, of die nu hun eigendom of die van de organisatie zijn. Om bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie veilig te houden biedt Sophos Mobile krachtige containerfunctionaliteit. Daarnaast kun je een beroep doen op de ingebouwde containerisatiefuncties in Android Enterprise (voorheen Work), iOS of Samsung Knox.

Laat eindgebruikers werken met de apparaten van hun keuze

Sophos Mobile stelt bedrijven in staat om de productiviteit op te voeren door werknemers in staat te stellen om mobiele apparaten voor werkdoeleinden, of het nu gaat om persoonlijke apparaten of apparaten van de organisatie. Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van mobile device management en mobile content management zorgen ervoor dat alle bedrijfsgegevens en apparaten veilig blijven. Er zijn onder meer mogelijkheden voor het configureren van apparaten, het bieden van ondersteuning voor e-mail en het bieden van veilige toegang tot gevoelige bedrijfsdocumenten.

Eenvoud qua configuratie, beheer en onderhoud

Sophos Mobile stelt je in staat om in een paar minuten aan te slag te gaan. Je kunt kiezen voor een gehoste oplossing of een installatie op locatie. De gebruiksvriendelijke workflow en het flexibele selfserviceportal zorgen ervoor dat beheerders minder tijd kwijt zijn aan de dagelijkse taken rond de beveiliging en het beheer van mobiele apparaten. Dit draagt bij aan lagere totale eigendomskosten.

Beveiliging van data, gebruikers en apparaten

Sophos Mobile houdt alle bedrijfsgegevens en apparaten veilig. Gevoelige zakelijke informatie wordt beschermd in versleutelde containers, gebruikers worden beschermd tegen kwaadaardige links met anti-phishingtechnologie en apparaten worden met de Mobile Security-app veilig gehouden tegen cyberaanvallen en malware. Je kunt op eenvoudige wijze de toegang tot bedrijfsbronnen inperken of tegenmaatregelen treffen als er inbreuk wordt gemaakt op de beveiligingsregels.

Kosteneffectieve beveiliging van mobiele apparaten

Je kunt een licentie voor Sophos Mobile aanschaffen op basis van het aantal gebruikers in plaats van het aantal mobiele apparaten. Je hoeft je op deze manier geen zorgen te maken om gebruikers die meerdere apparaten gebruiken. Dankzij de betaalbare en flexibele licenties kun je de apparaten van de hele organisatie beheren en beveiligen zonder geld kwijt te zijn aan functies die je zelden of nooit gebruikt

 • Beveiliging van bedrijfsgegevens
 • Voldoen aan compliancy-regels
 • Afdwingen van IT-beleidsregels Volledig beheer en controle van mobiele systemen op afstand
 • Controle over dataverbruik Mobile Device Management voor alle platformen (iOS, Android, Windows Mobile, Blackberry)
 • Controle applicaties
 • Een oplossing voor Bring Your Own Device BYOD
 • Beheren en beveiligen van smartphones, tablets en notebooks

Dit product is zowel on-premise als via SaaS beschikbaar. De prijs weergegeven is deze voor 12 maanden bij een subscription.

Optioneel:

 • Meerder jaren support
 • Renewal
 • Installatiemogelijkheden

Neem contact op met Virtual Security indien u meer informatie wenst over de optionele opties, SaaS mogelijkheden of prijzen bij meer gebruikers. Dit kan via sales@virtualsecurity.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Mobile Control Standard