Sophos SG 125 renewal | vraag offerte

U kunt deze renewal kopen indien u al over een SG 125 beschikt en de subscriptie wilt verlengen. Vermeldt bij de bestelling uw vorige licentienummer zodat wij uw order z.s.m. kunnen verwerken.

€ 0,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
SG125-RENEWAL
Vraag offerte aan

Sophos SG 125 Verlengen

De Sophos SG 125 biedt uitgebreide netwerkbeveiliging en prestaties voor kleine bedrijven of nevenvestigingen. Met de vernieuwing van uw licentie kunt u blijven profiteren van de nieuwste beveiligingsupdates en -functies. Wat zijn de verschillende verschillende licentieopties en hun voordelen?

Waarom Uw Sophos SG 125 Licentie Verlengen?

Het verlengen van uw Sophos SG 125 licentie is essentieel om uw netwerk beveiligd te houden tegen de nieuwste cyberdreigingen. Sophos biedt regelmatige updates en nieuwe functies die uw systeem beschermen tegen malware, ransomware, en andere geavanceerde aanvallen. Door uw licentie te verlengen, zorgt u ervoor dat uw beveiligingsoplossing up-to-date blijft en optimaal presteert.

Beschikbare Licentieopties

Sophos biedt verschillende licentieopties voor de SG 125, zodat u een oplossing kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Hier is een overzicht van de licentiebundels:

  • Base License: De basislicentie omvat essentiële functies zoals firewall, VPN, en basisbescherming tegen bedreigingen. Deze optie is ideaal voor bedrijven die een eenvoudige maar effectieve beveiligingsoplossing nodig hebben. De base licentie hoeft u niet te kopen deze zit bij de aanschaf inbegrepen.
  • FullGuard License: De FullGuard-licentie biedt een uitgebreide set beveiligingsfuncties, waaronder webbescherming, e-mailbescherming, en geavanceerde dreigingspreventie. Dit is een uitstekende keuze voor organisaties die een volledige beveiligingsoplossing willen.
  • FullGuard Plus License: Deze licentie voegt aanvullende functies toe aan de FullGuard-licentie, zoals sandboxing en geavanceerde malwareanalyse. Dit is de beste optie voor bedrijven die maximale bescherming tegen de nieuwste en meest geavanceerde bedreigingen nodig hebben.
  • Enkele subscripties: Network-, Web Protection, Email- , Wireless-, Webserver- Sandstorm, Premuim Support

Voordelen van de Sophos SG 125 Vernieuwing

Door uw Sophos SG 125 licentie te verlengen, profiteert u van een reeks voordelen die uw netwerkbeveiliging versterken en de prestaties optimaliseren. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  • Regelmatige Updates: Ontvang de nieuwste beveiligingsupdates en -patches om uw systeem te beschermen tegen opkomende bedreigingen.
  • Verbeterde Prestaties: Licentie-updates kunnen prestatieverbeteringen en nieuwe functies bevatten die de efficiëntie van uw beveiligingssysteem verhogen.
  • Ondersteuning: Toegang tot professionele ondersteuning van Sophos-experts die u kunnen helpen bij eventuele problemen of vragen.
  • Flexibiliteit: Kies uit verschillende licentieopties die aansluiten bij de specifieke behoeften en budgetten van uw organisatie.

Conclusie

Het verlengen van uw Sophos SG 125 licentie is een cruciale stap om uw netwerk veilig en up-to-date te houden. Met een verscheidenheid aan licentieopties kunt u de beveiligingsoplossing kiezen die het beste bij uw organisatie past. Investeer in de toekomst van uw netwerkbeveiliging en zorg ervoor dat uw systemen beschermd blijven tegen de nieuwste cyberdreigingen.

Voor meer informatie over de Sophos SG 125 vernieuwing en om de juiste licentie voor uw behoeften te kiezen, kunt u contact met ons opnemen of onze website bezoeken.

Aangekondigd: Sophos SG Series End of Support

Eigenschappen SG 125
End-of-Sale (EOS) date 30-JUN-2023
Last renewal date 30-JUN-2025
End-of-Life (EOL) 30-JUN-2026
Migration path XGS 126

End of Sale

Sinds 30 juni 2023 is de SG Series niet langer beschikbaar voor aankoop bij Sophos of hun geautoriseerde partners. Bestaande gebruikers van de SG series ontvangen echter nog steeds ondersteuning en updates van Sophos tot het einde van hun respectieve ondersteuningscontracten. Het is raadzaam om bij toekomstige aankopen of upgrades rekening te houden met de nieuwste modellen en oplossingen van Sophos, zodra de SG series niet meer beschikbaar is.

End of Life

Vanaf 30 juni 2026 bereikt de SG series zijn einde van levensduur (EOL). Dit betekent dat Sophos vanaf die datum geen verdere updates, ondersteuning of garantiediensten meer zal bieden voor het SG series. Het wordt sterk aanbevolen om over te stappen op een nieuwer model of oplossing die door Sophos wordt aangeboden om de voortdurende beveiliging en ondersteuning voor uw netwerk te waarborgen. Onder "Migration Path" vindt u een geschikt alternatief voor deze firewall.

Migration Path

Als alternatief voor de SG Series bieden wij de XGS series aan. De XGS series  is ontworpen om te voldoen aan de groeiende netwerkbehoeften van moderne organisaties. Met verbeterde prestaties kan de XGS series gemakkelijk omgaan met toenemende bandbreedte-eisen en groeiend netwerkverkeer. Het biedt een robuuste bescherming tegen geavanceerde bedreigingen, zoals malware, ransomware en andere cyberaanvallen.

Voor meer informatie over de migratie naar de XGS series kunt u contact opnemen met Virtual Security.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos SG 125 renewal | vraag offerte