Sophos SG 230 rev 2 Firewall | Refurbished

De Sophos SG 230 rev 2 Firewall (Refurbished) is een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor netwerkbeveiliging. Deze gereviseerde firewall biedt geavanceerde bedreigingsbescherming en veilige connectiviteit voor uw bedrijf. Met zijn krachtige prestaties en robuuste functies zorgt het voor de veiligheid van uw netwerk en gegevens. 

€ 250,00
Beschikbaarheid: 3
SKU
SG23TCHEU-Refurbished
Vraag offerte aan

Sophos SG230 rev2 Firewall - Krachtige Bescherming en Open-Source Compatibiliteit

Inleiding tot de Sophos SG230 rev2

De Sophos SG230 rev2 firewall is een robuuste en veelzijdige beveiligingsoplossing die ontworpen is voor middelgrote bedrijven en organisaties. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke interface biedt deze firewall ongeëvenaarde bescherming tegen cyberdreigingen.

Dit product is een gebruikte firewall maar 100% werkend. Deze Sophos SG 230 firewall is ideaal als active-passive HA firewall voor bestaande Sophos gebruikers.

Belangrijkste Kenmerken van de Sophos SG230 rev2

 • Geavanceerde bescherming tegen malware, virussen en andere cyberdreigingen
 • Uitgebreide netwerkmonitoring en -beheer
 • Gebruiksvriendelijke webinterface voor eenvoudige configuratie en beheer
 • Ondersteuning voor meerdere VPN-technologieën
 • Hoogwaardige hardware voor optimale prestaties

Compatibiliteit met Open-Source Firewalls

Een van de unieke aspecten van de Sophos SG230 rev2 is zijn compatibiliteit met verschillende open-source firewalloplossingen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor organisaties die flexibiliteit en aanpasbaarheid waarderen. Enkele populaire open-source firewalls die kunnen worden gebruikt met de Sophos SG230 rev2 zijn:

pfSense

pfSense is een krachtige open-source firewall en router die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en uitgebreide functionaliteiten. De Sophos SG230 rev2 biedt een solide hardwarebasis voor het draaien van pfSense, waardoor gebruikers profiteren van geavanceerde netwerkbeveiliging en beheeropties.

 • Architectuur: x86 (Intel/AMD)
 • Beschrijving: pfSense is een krachtige en robuuste open-source firewall en router software gebaseerd op FreeBSD. Het biedt uitgebreide netwerkbeveiligingsfuncties en wordt vaak gebruikt in zowel kleine als grote netwerkomgevingen.

OPNsense

OPNsense is een andere populaire open-source firewall die bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface en sterke beveiligingsfuncties. Met de Sophos SG230 rev2 kunnen gebruikers eenvoudig OPNsense implementeren en genieten van een veilige en flexibele netwerkomgeving.

 • Architectuur: x86 (Intel/AMD)
 • Beschrijving: OPNsense is een open-source firewall en router software gebaseerd op HardenedBSD, een fork van FreeBSD. Het richt zich op gebruiksvriendelijkheid, sterke beveiliging en uitgebreide functies, en is een populaire keuze voor zowel thuis- als bedrijfsnetwerken.

IPFire

IPFire is een veelzijdige open-source firewalloplossing die zich richt op netwerkbeveiliging en prestatieoptimalisatie. De krachtige hardware van de Sophos SG230 rev2 maakt het een ideale keuze voor het draaien van IPFire, waardoor een betrouwbaar en veilig netwerk wordt gegarandeerd.

 • Architectuur: x86 (Intel/AMD)
 • Beschrijving: IPFire is een veelzijdige open-source firewall en router oplossing gebaseerd op Linux. Het is ontworpen om eenvoudig te configureren en te beheren, met een focus op netwerkbeveiliging en prestaties.

Waarom Kiezen voor de Sophos SG230 rev2?

De Sophos SG230 rev2 firewall biedt niet alleen robuuste bescherming en uitstekende prestaties, maar ook de flexibiliteit om te werken met verschillende open-source oplossingen. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die hun netwerkomgeving willen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Bovendien zorgt de ondersteuning van Sophos voor regelmatige updates en technische ondersteuning, waardoor uw netwerk altijd beschermd blijft tegen de nieuwste dreigingen.

Conclusie

De Sophos SG230 rev2 is een veelzijdige en krachtige firewalloplossing die perfect geschikt is voor middelgrote organisaties. Met zijn compatibiliteit met open-source firewalls zoals pfSense, OPNsense en IPFire, biedt het een ongeëvenaarde flexibiliteit en aanpasbaarheid. Investeer in de beveiliging van uw netwerk met de Sophos SG230 rev2 en profiteer van geavanceerde bescherming en uitgebreide functionaliteiten.

Dit product is een gebruikte firewall maar 100% werkend. Deze Sophos SG 230 firewall is ideaal als active-passive HA firewall voor bestaande Sophos gebruikers.

De Sophos SG 230 Rev 2 heeft de volgende aansluitingen:

 1. Ethernet-poorten:

  • 8 x Gigabit Ethernet (RJ45) poorten voor LAN/WAN-connectiviteit.
 2. USB-poorten:

  • 2 x USB 2.0 poorten voor het aansluiten van externe apparaten zoals opslagmedia.
 3. Seriële poort:

  • 1 x RJ45 seriële console poort voor out-of-band beheer en console toegang.
 4. HDMI-poort:

  • 1 x HDMI-poort voor directe toegang tot de firewall voor initiële configuratie en monitoring.
 5. Modulaire uitbreidingsslots:

  • 1 x FleXi Port slot, waarmee extra netwerkmodules kunnen worden toegevoegd zoals extra Ethernet poorten, SFP modules of andere netwerkinterfaces.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos SG 230 rev 2 Firewall | Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!