Worry-Free™ Business Security Standard|Maandelijks betalen

Trend Micro Worry-Free™ Business Security Standard

Sophos UTM Endpoint Protection addon

UTM Endpoint Protection Antivirus is niet meer leverbaar. Heeft u dit model in gebruik en is deze nu verlopen dan kunnen wij tijdelijk een trial licentie genereren. Het alternatief is Sophos Central Endpoint Protection.

€ 0,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
ASGN00XXxEA

Sophos UTM Endpoint Protection is centraal gemanaged naast uw netwerk protectie. Het Windows netwerk wordt veilig gemaakt via een enkele endpoint agent inclusief antivirus, web protectie, en devoce controle. Deze endpoint agent beschermt tegen malware en data loss zonder ingewikkelde netwerk en/of directory randvoorwaarden. Daarnaast is gedetailleerde rapportage, complete zichtbaarheid en verhelpen van problemen mogelijk.

Antivirus en HIPS:

Detecteren en verwijderen van virussen, spyware, rootkits, Trojans, adware en ongewenste applicaties en identificatie en opruiming van nieuwe bedreigingen via het Host Intrusion Prevention System (HIPS).

Device gebruik:

Het enforcen van het gebruik van policies op alle endpoints en het controleren van netwerk toegang op hotspots en Ethernet.

Geen Configuratie nodig:

Door het simpel downloaden van de security agent kan deze via een klik worden uitgerold op de endpoints. Policies worden automatisch opgezet vanuit de centrale UTM appliance.

 

Sophos UTM endpoint

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos UTM Endpoint Protection addon