Barracuda Incident Response

Barracuda Email Protection | Incident Response | 1 Maand FLEX

Barracuda impersonation protection

Barracuda Email Protection | Impersonation Protection

Barracuda Email Protection | Domain Fraud Protection

Voorkom domein spoofing en impersonatie van uw bedrijfsnaam met Barracuda Domain Fraud Protection. Per gebruiker voor 12 maanden.

€ 12,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EP-DFP-Usr-12M
Vraag offerte aan

Bescherm tegen spoofing en impersonatie

Gebruik DMARC rapportage om uw reputatie te beschermen en stop domein fraude die doelt op uw klanten en zakenpartners. Domein spoofing en brand hijacking zijn bekende technieken die hackers gebruiken in social engineering aanvallen. Ze kunnen gericht worden op uw werknemers, klanten, externe partners en andere derden die uw bedrijf vertrouwen. Deze impersonatie aanvallen kunnen leiden tot financiële schade, evenals schade aan uw bedrijfsreputatie.

DMARC (Domain-based Message Authentication Reporting and Conformance) is een emailauthenticatiestandaard die is vastgelegd om domein spoofing te blokkeren, zodat een aanvaller uw bedrijfsnaam niet kan gebruiken voor impersonatie en het initiëren van aanvallen. De handhaving hiervan levert een mechanisme dat automatisch emails afwijst die niet verzonden zijn vanuit legitieme emailsystemen. Barracuda's DMARC geeft u controle over uw bedrijf en blokkeert deze impersonatie aanvallen.

Vereenvoudig de invoering van DMARC

Veel organisaties hebben moeite met het implementeren en handhaving van DMARC, waardoor hun organisatie en partners kwetsbaar zijn voor impersonatie aanvallen. Gemiddelde organisaties hebben meerdere emailverzenders, waardoor ze een granulair overzicht nodig hebben van al het verkeer dat de bedrijfsnaam gebruikt om effectief DMARC-standaarden te implementeren. 

Barracuda levert DMARC-reporting om organisaties te helpen met het correct opstellen van DMARC-handhaving en het verminderen van potentiële vals positieven, zoals het blokkeren van legitieme email of het incorrect identificeren van een legitime verzender.

Vereenvoudig emailauthenticatie

Verkrijg volledig overzicht over hoe uw emaildomeinen gebruikt worden door derden en implementeer snel authenticatiebeleidsmaatregelen om misbruik te stoppen.

Verbeter de verzendbaarheid van uw marketingberichten

Focus uw phishing-bescherming niet alleen op high-risk individuën. Met Barracuda kunt u uw verdediging op schaal brengen om al uw werknemers evenveel te beschermen.

Interesse in de educational variant van dit product?

Vraag een offerte aan met de onderstaande knop. Minimum bestelaantal is hierbij 10.

offerte knop

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barracuda Email Protection | Domain Fraud Protection