Barracuda Domain Fraud Protection

Barracuda Email Protection | Domain Fraud Protection

barracuda email gateway defense

Barracuda Email Protection | Email Gateway Defense | 1 Maand FLEX

Barracuda Email Protection | Impersonation Protection

Identificeer impersonatiepogingen voordat ze uw gebruikers bereiken met Barracuda Impersonation Protection. Per gebruiker voor 1 maand.

€ 2,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EP-IMP-Usr-1M
Vraag offerte aan

Barracuda Impersonation Protection

Identificeer impersonatiepogingen voordat ze uw gebruikers bereiken

Barracuda AI gebruikt metadata van interne, externe en historische emails om een identity graph te creeëren voor iedere Office 365 gebruiker. De identity graph gebruikt emailadressen, documenttypes, gebruikte namen en natural language analyses (NLP), samen met andere data die unieke communicatiepatronen van een individu definiëren. Deze geleerde patronen, staan Barracuda toe om onregelmatigheden te herkennen in gedrag, inhoud en link-forwarding binnen uw bedrijfsemailcommunicatie. Deze real-time bescherming beveiligt uw inbox van spear phishing, zakenemailrisico's, lateral phishing en andere doelgerichte aanvallen.

Verwijder kwaadaardige berichten en impersonatiepogingen in real-time

Barracuda Phishing and Impersonation Protection is uniek omdat het continu actief op zoek is naar bedreigingen en automatisch de inbox beveiligt wanneer het een bedreiging detecteert. Wanneer een ongebruikelijke of kwaadaardige email gevonden wordt, wordt het verwijderd van de inbox voordat een gebruiker kan interageren met het bericht. Remediatie wordt uitgevoerd in real-time, waarbij notificatie-alerts worden verzonden naar gebruikers en IT-administrators.

Interesse in de educational variant van dit product?

Vraag een offerte aan met de onderstaande knop. Minimum bestelaantal is hierbij 10.

offerte knop

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barracuda Email Protection | Impersonation Protection