Central Intercept X Essentials for Server FLEX

Central Intercept X Essentials for Server FLEX

Sophos Central Email Advanced

Sophos Central Email Advanced

Sophos Central Device Encryption FLEX | 1M

Sophos Central Device Encryption FLEX (1M-licentie) biedt betrouwbare gegevensbeveiliging voor Windows- en Mac-apparaten. Beheer en versleutel een groot aantal apparaten met flexibele toegangscontrole. Bescherm uw gegevens met deze krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing.

€ 1,21
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CDEZ1CSMA
Vraag offerte aan

Sophos Central Device Encryption FLEX | 1M

Veilige en veelzijdige gegevensversleuteling

De 1M-licentieoptie van Sophos Central Device Encryption FLEX biedt een krachtige en veelzijdige oplossing voor gegevensversleuteling. Met deze licentie kunt u een groot aantal apparaten beheren en beschermen, inclusief zowel Windows- als Mac-apparaten.

Betrouwbare bescherming van gevoelige gegevens

Met de krachtige versleutelingstechnologie van Sophos Central Device Encryption FLEX kunt u erop vertrouwen dat uw gevoelige gegevens veilig zijn. Sterke algoritmen worden gebruikt om uw gegevens te versleutelen, waardoor ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen, zelfs in geval van diefstal of verlies van een apparaat.

Flexibele beheeropties voor maatwerk

Sophos Central Device Encryption FLEX biedt flexibele beheeropties, zodat u de versleutelingsinstellingen kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. U kunt beleidsregels opstellen en beheren om ervoor te zorgen dat de juiste apparaten worden versleuteld en dat de versleuteling voldoet aan de vereisten van uw organisatie.

Gebruiksvriendelijke console voor eenvoudig beheer

Met de gebruiksvriendelijke beheerconsole van Sophos Central heeft u volledige controle en zichtbaarheid over uw versleutelde apparaten. U kunt de versleutelingsstatus controleren, waarschuwingen ontvangen en beleidsregels bijwerken, allemaal vanuit één centrale locatie. Dit vereenvoudigt het beheerproces en minimaliseert de inspanningen die nodig zijn om uw gegevens te beschermen.

Geavanceerde functies voor naadloze integratie

Naast gegevensversleuteling biedt Sophos Central Device Encryption FLEX ook andere geavanceerde functies, zoals meerdere sleutelbeheeropties en compatibiliteit met externe beheerders. Hierdoor kunt u de versleuteling naadloos integreren in uw bestaande IT-infrastructuur en workflows.

Betrouwbare bescherming voor een groot aantal apparaten

Met de 1M-licentie van Sophos Central Device Encryption FLEX kunt u een groot aantal apparaten beschermen en uw gegevens veilig houden. Of het nu gaat om laptops, desktops of andere apparaten, Sophos Central Device Encryption FLEX biedt een betrouwbare en schaalbare oplossing voor gegevensversleuteling.

Kies voor betrouwbare gegevensbeveiliging met Sophos Central Device Encryption FLEX. Met geavanceerde functies, flexibele beheeropties en gebruiksvriendelijke interfaces kunt u uw organisatie beschermen tegen gegevensinbreuken en vertrouwelijke informatie veiligstellen.

Full Disk Encryption op Windows Platforms

Full Disk Encryption (FDE) van Sophos Central zorgt ervoor dat alle gegevens op een schijf volledig zijn versleuteld, waardoor ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen. Dit is cruciaal voor bedrijven die gevoelige informatie moeten beschermen, zoals klantgegevens, financiële gegevens en intellectueel eigendom. De versleuteling vindt plaats op het niveau van de volledige schijf, wat betekent dat alle bestanden, inclusief systeem- en tijdelijke bestanden, worden beschermd.

Het gebruik van FDE op Windows-platforms biedt meerdere voordelen:

 • Beveiliging tegen Diefstal: Mocht een apparaat worden gestolen, dan kunnen de gegevens niet worden gelezen zonder de juiste encryptiesleutel.
 • Naleving van Wet- en Regelgeving: Voldoen aan wettelijke vereisten zoals GDPR, HIPAA en andere dataprivacywetten.
 • Eenvoudig Beheer: De encryptie wordt centraal beheerd via Sophos Central, waardoor IT-beheerders eenvoudig de encryptiestatus van alle apparaten in de organisatie kunnen controleren en beheren.

Sophos Central User en Device Management

Sophos Central is een cloudgebaseerd platform dat een gecentraliseerde beheerconsole biedt voor alle Sophos-producten. Dit omvat niet alleen device encryption, maar ook endpointbeveiliging, mobiele beveiliging en netwerkbeveiliging.

Belangrijkste functies:

 • Centralized Management: Beheer alle apparaten en gebruikers vanaf één enkele console, ongeacht hun locatie.
 • Policy Enforcement: Stel beveiligingsbeleid in en zorg ervoor dat deze consistent worden toegepast op alle apparaten binnen de organisatie.
 • Real-time Monitoring en Rapportage: Krijg real-time inzicht in de beveiligingsstatus van al uw apparaten en genereer gedetailleerde rapporten.
 • Scalability: Voeg eenvoudig nieuwe apparaten en gebruikers toe naarmate uw organisatie groeit, zonder dat dit extra infrastructuur vereist.

End User Portal voor Self-Help Recovery

Een van de meest innovatieve aspecten van Sophos Central Device Encryption is het End User Portal, waarmee eindgebruikers zelf herstelacties kunnen uitvoeren zonder tussenkomst van IT-beheerders. Dit self-help portaal biedt verschillende functionaliteiten, waaronder:

 • Herstel van Encryptiesleutels: Gebruikers kunnen hun eigen encryptiesleutels herstellen in geval van verlies of vergeten wachtwoorden.
 • Verloren Wachtwoord Herstel: De mogelijkheid voor gebruikers om zelfstandig hun wachtwoord te resetten, wat de downtime minimaliseert en de productiviteit verhoogt.
 • Self-service Device Management: Gebruikers kunnen basisbeheerfuncties uitvoeren, zoals het bijwerken van hun beveiligingsinstellingen of het controleren van de status van hun apparaat.

Maandelijkse Betaling

Sophos Central Device Encryption FLEX wordt aangeboden op basis van een flexibel abonnementsmodel. Dit betekent dat bedrijven maandelijks betalen voor de dienst, wat een aantal voordelen biedt:

 • Flexibiliteit: Bedrijven kunnen hun abonnement eenvoudig aanpassen aan veranderende behoeften, zoals het toevoegen of verwijderen van gebruikers en apparaten.
 • Kostenbeheersing: Maandelijkse betalingen zorgen voor voorspelbare IT-uitgaven, waardoor budgettering eenvoudiger wordt.
 • Geen Vooruitbetaling: Er zijn geen hoge initiële kosten, wat het gemakkelijker maakt voor bedrijven van elke omvang om toegang te krijgen tot geavanceerde beveiligingstechnologieën.

Conclusie

Sophos Central Device Encryption FLEX biedt een robuuste en flexibele oplossing voor Full Disk Encryption op Windows-platforms, met gecentraliseerd beheer via Sophos Central en een gebruiksvriendelijk End User Portal voor self-help recovery. De maandelijkse betalingsoptie maakt het een toegankelijke en schaalbare keuze voor organisaties die hun gegevensbeveiliging willen versterken zonder complexe en dure infrastructuurinvesteringen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Central Device Encryption FLEX | 1M