Sophos Intercept X

Sophos Central Intercept X

Sophos Antivirus | Central Server Protection

Sophos Central Server Protection beschermt uw serveromgeving optimaal tegen aanvallen en laat uw servers maximaal presteren. Sophos Cloud Server Protection is ontwikkeld om servers te beveiligen en heeft geavanceerde anti-malware en HIPS.

Gratis Trial Sophos Central

€ 76,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CSTG1CSAA
 • Koop 10 voor € 59,25 en bespaar 23%
 • Koop 50 voor € 54,75 en bespaar 29%
Vraag offerte aan

Inclusief een keuze uit:

- Server Agent: (Windows/Linux Servers) Anti-malware, Live Protection, AWS integration. (Windows Servers only) Automatic Exclusions, Behaviour Analysis/HIPS, Web Security, Download Reputation, Malware Removal

- Sophos for Virtual Environments, Light Agent off-board scanning: (Windows Server VMs) Anti-malware, Live Protection, Malware Removal
Note: Full Server Agent and Sophos for Virtual Environments light agent cannot be deployed on the same server"Belangrijkste kenmerken.

 • Automatisch, veilig en krachtig.
 • Geïntegreerde server application whitelisting/ lockdown met
  geavanceerde antimalware en HIPS.

 • One-click Lockdown brengt servers in
  eenbeveiligde toestand.

 • Kan altijd worden ingeschakeld, zonder
  de serverprestaties te beïnvloeden

 • Cloud-managed betekent
  dat u direct aan de slag kunt.

 • Stelt automatisch in wat wel gescand moet worden
  en wat niet.

Sophos Cloud Zero-day protection

Sophos Cloud is de enige oplossing die cloud-managed server protection biedt, in combinatie met geavanceerde anti-malware, HIPS en server application whitelisting/lockdown. Beveilig uw servers en uw gegevens worden doeltreffend beveiligd tegen zeroday attacks.

In-memory aanvallen voorkomen

Sophos Cloud is de enige oplossing die lockdown met een enkele klik mogelijk maakt, en uw servers zo in een veilige toestand plaatst. Wanneer een gebruiker de lockdown inschakelt, scant Sophos Cloud dankzij de integratie van geavanceerde anti-malware technologie automatisch het systeem en zorgt het voor een inventaris en whitelist van toepassingen. Vervolgens vergrendelt het de koppelingen tussen applicaties en aanverwante bestanden zoals DLL, databestanden en scripts. Tijdens het lockdownproces creëert Sophos automatisch beleidsregels zodat alleen vertrouwde bronnen of processen de applicaties op de whitelist kunnen bijwerken.

Sophos Geïntegreerde anti-malware, HIPS en whitelisting

Sophos Cloud Server Protection is het enige product op de markt dat applicatie whitelisting met anti-malware en HIPS combineert, zodat u van het hoogste veiligheidsniveau geniet.  Als onderdeel van het lockdown proces, voert Sophos Cloud automatisch een volledige scan uit, en garandeert zo de veiligheid van de server. Zodra deze vergrendeld is, werken anti-malware en HIPS samen om content-based bedreigingen te voorkomen (zoals een besmet PDF of word-document) die gebruik maken van kwetsbaarheden binnen whitelisted applicaties.

Sophos Cloud = snelle implementatie

Sophos Cloud Server Protection is de enige beschikbare cloud-managed server protection oplossing. Voor de installatie is geen management server of database server nodig. Onze oplossing is binnen enkeleminuten in plaats van dagen in te zetten in uw omgeving. Tijdens de implementatie maakt Sophos uitsluitend gebruik van overtollige CPU-rekenkracht om uw systeem te scannen. U kunt de implemenatie op elk moment uitvoeren, zonder de prestaties van uw server te verslechteren of onderhoud te moeten inplannen.

Sophos Central Voordelen

 • Handige kennisgevingen
 • Overzichtsdashboard voor je hele omgeving
 • Gedetailleerd beheer met beveiligingsregels per gebruiker
 • Security Heartbeat: uitwisseling van contextuele beveiligingsinformatie
 • Automatische synchronisatie met Active Directory
 • Eenvoudige migratietool voor Sophos Enterprise Console-beheerders

Eenvoudig en efficiënt beheer vanaf een centrale locatie

Sophos Central helpt je met het beheer van beveiligingsregels en producten. Dit is mogelijk via een en dezelfde web-based interface. Je hoeft geen beheerservers te installeren. Je endpoints, servers, appliances en mobiele apparaten maken direct een verbinding met Sophos Central voor de toepassing van nieuwe instellingen, het verzenden van waarschuwingen en het uitwisselen van contextuele beveiligingsinformatie.

Eenvoudig aan de slag

Als je ervoor kiest om je beveiliging vanuit Sophos Central te beheren, hoeft je geen beheerservers meer te installeren. Sophos Central biedt standaard beveiligingsregels en aanbevolen confi guraties om ervoor te zorgen dat je van meet af aan over de meest effectieve bescherming beschikt.

Gesynchroniseerde beveiliging

Sophos Security Heartbeat stelt je Sophos-producten in staat om real-time beveiligingsinformatie uit te wisselen. Sophos Central synchroniseert deze informatie met alle oplossingen om effectievere bescherming te bieden tegen geavanceerde malware en gerichte cyberaanvallen. Voor het gebruik van Sophos Security Heartbeat heb je Sophos Endpoint Protection nodig in combinatie met een next-generation fi rewall die wordt ondersteund door Sophos Firewall OS.

Ondersteuning door een vakkundige partner

Onze partners maken eveneens gebruik van Sophos Central voor het beheer van de bedrijfsbrede beveiliging. Dat betekent dat je een van onze partners toegang tot je confi guratie kunt verlenen. Wilt je dat iemand controleert of je fi rewall optimaal is geconfi gureerd? Geen probleem, er staat altijd een Sophos-partner voor je klaar.

Geef je eindgebruikers de regie in handen met een selfserviceportal

Gebruik je Sophos Email, Sophos Device Encryption of Sophos Mobile? Ons selfserviceportal biedt je eindgebruikers de mogelijkheid om hun in quarantaine gezette e-mailberichten te raadplegen en beheren, encryptiesleutels aan te vragen, hun smartphones op afstand te beheren enzovoort. Op deze manier houdt je helpdesk tijd over voor andere taken.

Beheer de ICT-beveiliging ook onderweg

De centrale interface voor het beheren van alle beveiliging maakt je leven er een stuk makkelijker op. Je kunt via een browser toegang krijgen tot Sophos Central vanaf een computer of mobiel apparaat. Dankzij het gebruik van adaptive design wordt de schermindeling automatisch aan het formaat van je scherm aangepast. We hebben alle workflowroutines geoptimaliseerd om voor een gestroomlijnde gebruikservaring te zorgen. Zo hou je altijd grip op de beveiliging, waar je je ook maar bevindt.

Stap over van Sophos Enterprise Console

Maak je reeds gebruik van Sophos Enterprise Console voor het beheer van de beveiliging van je servers en endpoints? In dat geval kun je op Sophos Central overstappen met onze handige migratietool. Een Sophos-partner kan je adviseren of er een licentiewijziging nodig is. Raadpleeg voor meer informatie sophos.com/migration.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Antivirus | Central Server Protection
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!