Sophos Central Intercept X

De laatste ontwikkelingen op het gebied van ransomware bestrijding zijn gerepresenteerd in Sophos Intercept XHet is een aanvulling op iedere virusscanner die documenten, foto's en andere data tegen beschermt tegen crypto-ransomware. U beheert Sophos intercept via Sophos Central.
Trial Sophos intercept X

€ 54,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CIRDOCTAA
 • Koop 10 voor € 47,84 en bespaar 13%
 • Koop 25 voor € 47,13 en bespaar 14%
 • Koop 50 voor € 45,50 en bespaar 17%
 • Koop 100 voor € 41,73 en bespaar 24%
Vraag offerte aan

Hoe blijft u vrij van Ransomware ?

Groot-, Midden- en kleinbedrijf allemaal kunnen ze slachtoffer worden van ransomware. Maar ook privé bent u niet veilig. ransomware maakt geen onderscheid van wie de informatie is die versleuteld wordt.

Wat is ransomware ?
Ransomware
 is een chantagemethode op internet door middel van malware. Letterlijk vertaald betekent ransom: losgeld. Ransomware is een programma dat een computer (of gegevens die erop staan) blokkeert en vervolgens van de gebruiker geld vraagt om de computer weer te 'bevrijden'.

Sophos Intercept X gaat de strijd aan met ransomware. Het is een aanvulling op iedere traditionele antivirus oplossing. Daarnaast bied het de mogelijkheid om onderzoek uit te voeren wat er is gebeurd ( Root Cause Analysis ) Dus heeft u reeds een antivirus oplossing (van Sophos of van concurrent) geen probleem Sophos intercept helpt bij de bescherming tegen ransomware.

 • Protect document files from ransomware (CryptoGuard)
 • Block access to malicious websites
 • Detect low-reputation files
 • Automatically clean up malware
 • Enable Threat Analysis
 • Protect critical functions in web browsers (Safe Browsing)
 • Mitigate exploits in vulnerable applications
 • Detect network traffic to command and control servers
 • Protect against application hijacking
 • Detect malicious behavior (HIPS)
 • Threat Protection

100% Next-Gen endpoint security tegen bekende en onbekende exploits & zero-day kwetsbaarheden

In tegenstelling tot de traditionele file-scanning aanpak, die kijkt naar bekende aanvalspatronen van malware, biedt Sophos X continue monitoring (bewaking) op systeem-niveau voor het  bekende EN onbekende. Daarmee beveiligt het tegen patient-zero, zero-day en memory-resident aanvallen die vandaag de dag het meest voorkomen onder cyberaanvallen.

Stopt ALLE ransomware varianten

Sophos Intercept X bevat CryptoGuard, een geavanceerde anti-ransomware engine die ontworpen is om alle bekende en onbekende encryption-based ransomware aanvallen een halt toe te roepen. Door onderscheid te maken tussen “goede versleuteling” en “slechte versleuteling” is Cryptoguard nog meer uniek gezien het in staat is aanpassingen aan bestanden terug te draaien naar de staat waarin ze verkeerden voor een vorm van ransomware werd onderschept.

Een eenvoudige vorm van threat intelligence

Met Sophos Intercept X beschik je ook over Root Cause analyse wat je voorziet van een makkelijk te begrijpen inzicht in de dreiging zoals het wat, wie, wanneer, waar, waarom en hoe van de malafide activiteit. Door duidelijk te maken welke stappen er genomen moeten worden, laat Root Cause analyse de keten van de aanval zien van begin tot einde, waarmee de oplossing een 360-graden zicht biedt op wat er is gebeurd.

Geavanceerde threat detectie en verwijdering

Sophos Clean, een geavanceerde threat detectie en opschoningsoplossing, zit bij Sophos Intercept X inbegrepen. Daarmee biedt het geavanceerde detectie van dreigingen die andere security vendoren wellicht missen. Het verwijdert alle sporen van een infectie en malware bits die achterbleven en elimineert zo het risico van nieuwe aanvallen of ontwijkende malware die gebruik maken van dit soort sporen van malware.

Sophos Intercept X is te beheren via Sophos Central. Meer weten of up-to-date blijven over Sophos Intercept X contact sales@virtualsecurity.nl 

Trial Sophos intercept X

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Central Intercept X