Sophos XG 750 Firewall

De Sophos XG 750 is een high-performance firewall uitgerust om bescherming te bieden aan grote organisaties en datacenter omgevingen. Ze zijn voorzien van de snelste processoren en beschikken over 64GB aan memory en zijn daarmee een krachtige next-generation firewall. De Sophos XG 750 kan 8 FleXI port modules plaatsen en het is mogelijk om tot 10 van deze appliances te clusteren.

Free Trial

€ 23.995,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
XG750

De Sophos XG 750 is een 2U appliance uit de Large Office Datacenter range welke 64 GB Geheugen heeft en is geschikt voor bedrijven van ca. 2000 tot 10000 gebruikers.  Zie voor gedetailleerde informatie de Sophos Sizing guide. De Sophos XG 750 next generation firewall beschikt standaard over 8 GE poorten, 8 sloten voor een optionele FleXi Port module, 2*480 GB SSD (RAID-1) Storage en een basis licentie voor unlimited users.

 

Waarom een Sophos XG 750 firewall?


De Sophos XG Series UTM's ( Next Generation Firewall's ) zijn eenvoudig te beheren. Sophos is van mening dat het dagelijks beheer van een firewall eenvoudig moet zijn. Het motto is dan ook "We keep it Simple". Dit is terug te vinden in een eenvoudige en gebruiksvriendelijk console waarmee u uw firewall beheerd zelfs als u voor de eerste keer inlogt op de webconsole.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos XG 750 Firewall