Sophos XGS SFv1C4

Sophos XGS SFv1C4 is een geavanceerde next-generation firewall (NGFW) die uitgebreide beveiligingsfuncties biedt om bedrijfsnetwerken te beschermen. Met features zoals deep packet inspection, intrusion prevention en geavanceerde threat intelligence, detecteert en blokkeert het bedreigingen zoals malware en phishing-aanvallen.
€ 495,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
XGSATCPAA

SF SW/Virtual - UP TO 1 CORE & 4 GB RAM Base License biedt krachtige firewallmogelijkheden, VPN-ondersteuning en draadloze functies voor virtuele appliances die draaien op hardware van derden. Het licentiepakket omvat de volgende beschermingslagen:

  • Virtual Appliance As Service: Bevat Firewall, VPN en Wireless functionaliteiten.
  • Standard Protection: Omvat Network Protection, Web Protection en Enhanced Support.
  • Xstream Protection: Bevat Network Protection, Web Protection, Central Orchestration*, Enhanced Support en Zero-Day Protection. *Binnenkort beschikbaar.
  • Xstream Protection met WAF en Email: Omvat Network Protection, Web Protection, Email Protection, Webserver Protection, Central Orchestration*, Enhanced Support en Zero-Day Protection. *Binnenkort beschikbaar.

De Sophos XGS SFv1C4 is een krachtige en geavanceerde next-generation firewall (NGFW) die bedrijven en organisaties helpt bij het beveiligen van hun netwerk en gegevens. Deze firewall biedt uitgebreide beveiligingsfuncties en geavanceerde threat intelligence om bedreigingen te detecteren en te blokkeren.

Met de XGS SFv1C4 kunnen bedrijven profiteren van functies zoals deep packet inspection, intrusion prevention, web filtering en geavanceerde threat intelligence. Deze functionaliteiten helpen bij het identificeren en blokkeren van malware, ransomware, phishing-aanvallen en andere geavanceerde bedreigingen.

De firewall is ontworpen om snelle en betrouwbare prestaties te leveren, zelfs in veeleisende netwerkomgevingen. Het biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor netwerkbeheer en rapportage, waardoor IT-teams volledige controle hebben over het netwerkverkeer en verdachte activiteiten kunnen detecteren.

Met de Sophos XGS SFv1C4 NGFW kunnen organisaties een sterke beveiligingsbasis creëren om hun netwerk en gegevens te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen. Het is een betrouwbare en krachtige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar geavanceerde beveiliging en controle over hun netwerk.

Technische Specificaties

Parameter Details
Model Sophos XGS SFv1C4
CPU 1 Core
RAM 4 GB
Opslag Afhankelijk van hardware van derden
Netwerkcapaciteit Afhankelijk van hardware van derden
Beschermingslagen Firewall, VPN, Wireless, Network Protection, Web Protection, Email Protection, Webserver Protection, Central Orchestration, Enhanced Support, Zero-Day Protection

Prijsinformatie

De Sophos XGS SFv1C4 licentie is beschikbaar voor een competitieve prijs en biedt uitgebreide beveiligingsfuncties voor uw netwerk. Neem contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat en om meer te weten te komen over de verschillende licentieopties en uitbreidingsmogelijkheden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos XGS SFv1C4